“Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi” Resmi Gazetede Yayınlandı

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Mersin Üniversitesi’ne bağlı olarak Tarsus’a açılacak olan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kararının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını söyledi.

27 Ağustos 2015 Perşembe, 17:47
G: 28.08.2015 - 09:03
 “Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi” Resmi Gazetede Yayınlandı
-

Kaymakam Bekir Atmaca, geçtiğimiz hafta Tarsus’ta yüksek öğrenimi geliştirmek amacıyla yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla istişare toplantısı yapıldığını ve toplantıda öncelikle Tarsus’ta halen öğretim veren Teknoloji Fakültesi, Tarsus Meslek Yüksek Okulu ve Tarsus Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okullarının son durumunu ele alındıklarını belirterek, “Bilindiği üzere Tarsus’a kurulması için Mersin Üniversitesi Senatosunun aldığı kararla YÖK’e gönderilen ve YÖK’ün de kabul ederek Milli Eğitim Bakanlığına gönderdiği Tarsus Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kurulma kararını Milli Eğitim Bakanlığı onayladı. Tarsus’umuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Tarsus Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin açılma kararı bugünkü Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş oldu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus ve Çamlıyayla’da Kuvvetli Yağış Alarmı
Müftü Akçay’dan Anneler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
VALİ TOROS'TAN GÜVENLİK VE ASAYİŞ AÇIKLAMASI
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
CENNET ANA ANAOKULUNDA ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI
ANNELER GÜNÜ TOROSLAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI
TARSUS ÇAMALAN'DA ORMAN YANGINI
KAYMAKAM VELİ AVCI VE EŞİ ASYA AVCI'DAN, HAYIRLI VE ZEYNEP TEYZE'YE ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
TARSUS İCRA MÜDÜRÜ ÖNDER ŞAHİN EMEKLİYE AYRILIYOR
MERSİN'DE "ORMAN BENİM" ETKİNLİĞİ

Mersin Haber ,Mersin