Hafta Sonları Mahalleye Dönüşen Köyleri Gezen Bozdoğan, Vatandaşların Yoğun İlgisiyle Karşılanıyor

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ardından geçen 3 aylık süreçte kentin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüme kavuşturulması için çalışmalara hız verdi.

24 Haziran 2019 Pazartesi, 14:01
Hafta Sonları Mahalleye Dönüşen Köyleri Gezen Bozdoğan, Vatandaşların Yoğun İlgisiyle Karşılanıyor
-

BAŞKAN BOZDOĞAN, YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYOR
Günün hemen her saatinde, belediyedeki işleyişin daha hızlı ve verimli hale gelmesi vatandaşlara güler yüzlü hizmet edilmesi için Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile görüşmeler yapan Bozdoğan, kentin sorunları yerinde tespit ederek gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak hayata geçirilmesi noktasında titiz çalışmaların altına imza atıyor.
Vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının görüşme taleplerini mesai dışı saatlere yayan ve randevuların bu şekilde düzenlemesini sağlayan, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, mesai saatleri içindeki zamanını projelere, aksayan hizmetlerin düzeltilmesine ve yeni düzenlemelere ayırıyor. Bazı hafta sonlarını “Halk Günü” yaparak vatandaşların tebriklerini ve hizmet yönünden taleplerini dinleyen Bozdoğan, Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile mahalleye dönüşen 109 köyü ziyaret ederek, muhtarlar ve yöre haklı ile kucaklaşıp özellikle sağlık kabinlerinin faaliyete geçirileceği alanlarda incelemelerde bulunuyor.
Gittiği her yerleşim yerinde vatandaşların sevgisine mazhar olan ve büyük ilgisi ile karşılaşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yaptığı konuşmalarda; “Biz bu göreve sizlerin hizmetkârı olmak için talip olduk, sizlerde bize bu görevi vererek büyük bir sorumluluk yüklediniz. Bu güvenize layık olmak için sizleri mahcup etmemek için, çalmadan çaldırmadan bir kuruşunuzu bile hibe etmeden kentimiz için yapılması gereken ne varsa onu ivedilikle yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Siyaset, makam, mevki ve verilen hiçbir görev Tarsus’un üzerinde olamaz. Tarsus her şeyin önünde gelir. Önceliğimiz Tarsus, göreceksiniz bu 5 yıllık süreçte Tarsus’umuz daha iyi noktalarda, hepimizin gurur duyacağı şekilde Dünya’nın gerçek anlamda tanıdığı ve yerli ve yabancı turistin gelmek için can atacağı vizyonu, misyonu ve kimliği olan bir kent durumunda olacak. Kentimizin, 10 bin Yıllık tarihi geçmişi ve kültürel değerlerini önemsiyoruz. Atıl durumdaki tarihi eserleri bir bir değerlendirerek kentimize özgü yiyecek ve içeceklerin tanıtımlarını yaparak Turizm acenteleriyle de koordineli şekilde çalışarak deniz, dağ ve tarih turizmini canlandırmak için çalışmalarımızı başlatmış durumdayız. Bu çalışmanın kentimize ayrı bir değer katacağını inancını taşıyoruz” dedi.
İMAMOĞLUNU TEBRİK EDİYORUM, “HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
Bozdoğan, son yapılan seçimle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “23 Haziran seçimleriyle birlikte süreç tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’ da ikinci kez, bu defa ezici çoğunlukla Başkanlığa seçilerek, Başkanlığın önüne engel koyanlara Demokrasi dersi verdi. Tüm yurtta üzgün, kırgın ve kızgın gönüllerin yüreğine su serpildi. Bundan böyle tüm yurtta konuşma değil hizmet zamanı. 31 Mart’ta bizlere 23 Haziranda İstanbul’da gerek partimize gerekse diğer partilere oy vererek vatandaşlık görevini yerine getiren tüm yurttaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Artık yöremize ve ülkemize hizmet etmek için siyasi ayrım yapmadan el ele verme günü, artık kucaklaşma ve günü, birlik günü. Millet olarak, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak kenetlenerek, birbirimizi severek, ülkemizi ileri seviyelere ulaştırma gayreti içinde olacağımız günleri hep birlikte yaşayacağız ve bunu başaracağız. “Her şey çok güzel olacak.” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin