Hacıhalilarpaç Mahallesi Parke Yol Çalışmaları, Devam Ediyor

Erdemli Belediyesi, mahallelere alt yapı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi ile yol yapım hizmeti götürmeye devam ediyor. İlçenin her noktasında eksikleri tespit ederek gideren Belediye, Büyükşehir Yasası ile bünyesine bağlanan mahallelerde aksaklığa mahal vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

14 Ocak 2019 Pazartesi, 09:28
Hacıhalilarpaç Mahallesi Parke Yol Çalışmaları, Devam Ediyor
-

Bu kapsamda Hacıhalilarpaç Mahallesinde parke çalışmasına başlayan Belediye, Erdemli’nin her noktasında ihtiyaçlara göre hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.
Çalışmalar kapsamında Hacıhalilarpaç Mahallesinde gerçekleştirilen parke yol yapımı, son aşamasına geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sıfır rakımdan başlayarak iki bin beş yüz rakıma kadar ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerini bildirdi. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduğu görülen vatandaşlar, ekiplere ve Belediye Başkanı Tollu ‘ya teşekkürlerini iletti.
Erdemli Belediyesi, 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile kendisine bağlanan mahallelerde bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçe mahallelerine eş zamanlı olarak hizmet götüren ekipler, aksaklığa mahal vermeden 7/24 çalışarak ihtiyaçları gideriyor. Bu kapsamında Hacıhalilarpaç Mahallesinde başlatılan parke yol yapımı, son aşamasına gelmiş durumda.
Erdemli ’nin her noktasında ihtiyaca göre çalışma yürüten ekipler, vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Çalışmalardan oldukça memnun olan mahalle sakinleri, yağmur ve çamurdan kurtulduklarını ifade ederek, ekiplere ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ ya teşekkürlerini iletti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin hizmet götürülmemiş noktasının kalmadığını belirterek, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakımına kadar vatandaşın rahatı için hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olduğunu belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu duruma rağmen çalışmaların aksamadan devam ettiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, KUVAYİ MİLLİYECİ GAZİLERİNDEN MEHMET TURGUT ARKAN'I EVİNDE ZİYARET ETTİ
KAYMAKAM V. ŞENER'DEN KURBAN SATIŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
İTFAİYE ERİ ADAYLARI PARKUR SINAVINA HAZIRLANIYOR
MERSİN SİNEMA OFİSİ, SEKTÖR BULUŞMALARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TARSUS PAMUKLUK BARAJI TAMAMLANDIĞINDA ÇİFTÇİLER VERİMLİ ÜRÜN YETİŞTİREBİLECEK
AREFE GÜNÜ TRAFİK KAZALARINDA 10 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Mersin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici'den Şehit Annesine Bayram Ziyareti
İSMAİL TEPEBAĞLI'NIN ANNESİ SAKİNE TEPEBAĞLI VEFAT ETTİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE KURBAN KESİMİ HEM HİJYENİK HEM ÜCRETSİZ

Mersin Haber ,Mersin