Hacıhalilarpaç İlkokulu’na Belediye Desteği

2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir yasasıyla Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Hacıhalilarpaç Mahallesi’nde hizmetler takdir topluyor.

09 Mart 2020 Pazartesi, 10:18
Hacıhalilarpaç İlkokulu’na Belediye Desteği
-

Asfalt-yoldan parkeye kadar mahalle sakinlerinin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, okullara yönelik hizmetleriyle de Hacıhalilarpaç’a imzasını atıyor. Yıllardır yapılamayan ve hizmetten mahrum kalan mahalleye dönüşen belde ve köylerde Erdemli Belediyesi’nin hizmetleri sayesinde hayaller gerçeğe dönüşüyor.

Okullara yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitimin her zaman desteklenmesi, geliştirilmesi için bu çalışmaları yerine getirdiklerini belirterek; eğitim ortamının rahat olması adına belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi. Başkan Tollu, “Biz görevde olduğumuz süre içinde okullara yönelik hizmetlerimiz aynı çizgi üzerinde devam edecek” dedi. Küçükten büyüğe herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerinin altını çizen Tollu, “Çocuklarımız için karne hediyesi, kar şenlikleri, uçurtma şenlikleri, çocuk sokağı, trafik eğitim parkurları, çeşitli dallarda sportif faaliyet gösteren kurslarımız ile minik yüreklere dokunuyor, onların sevinçlerine ortak oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Tollu’ya Teşekkür
Hacıhalilarpaç İlkokulu Müdür Yardımcısı Şenol Aktaş, okullarına yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek yaptığı hizmetlerin önemine değindi. Başkan Tollu’nun eğitime yönelik yaptığı hizmetlerin önemine değinen okul yetkilileri ile birlikte öğretmenler, mahalle muhtarı ve vatandaşlar da yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Erdemli Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklerinden dolayı da teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin