Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (Gamer) İl İzleme Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İl İzleme Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti.

21 Mayıs 2021 Cuma, 00:05
Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (Gamer) İl İzleme Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
-

112 Acil Çağrı Merkezinde bulunan İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcısı Süleyman Deniz’in yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü ile GAMER yetkilileri de hazır bulundu.

Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Cengiz Berçem’in İl GAMER Yönergesi hakkında gerçekleştirdiği sunumunun ardından bir önceki toplantı kararlarının değerlendirildiği toplantıda; GAMER uygulaması esnasında karşılaşılan sorunlar, GAMER İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulunun görevlerinin değerlendirilmesi, ilimizde meydana gelen olayların geri bildiriminde yaşanan sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi ile ilgili gündem maddeleri üzerinde duruldu.

Kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin daha da geliştirilmesi açısından son derece verimli geçen toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI KALDIRIM VE YOL İŞGALLERİNE GEÇİT VERMİYOR
MERSİN’DE KURUMLAR YEŞİL DÖNÜŞÜM İÇİN BULUŞTU
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ ULU CAMİİ'DE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Başkan Çakır, Türkiye-kktc Ticaret Odası Forumu Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katıldı
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRELERİ SONA EREN KURUM AMİRLERINE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
VALİ TOROS'TAN, MERSİN İDMANYURDU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MERSİN'DE YÖRÜKLERİN GÖÇ YOLLARI DÜZENLEDİ
TARSUS'TA BİTKİ KORUMA BAYİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ'DAN, MÜDÜR ŞAHİN'E ZİYARET
MÜDÜR ŞAHİN, ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİ KADINLAR DERNEĞİ’NİN STANDINI ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin