Günlerdir Beklenen Yağmur Akşam Saatleri İtibari İle Mersin ve Mahallelerinde Etkili Olmaya Başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Doğu Akdeniz için yaptığı sağanak akşam saatleri itibari ile Mersin'de etkili olmaya başladı

07 Ağustos 2021 Cumartesi, 23:16
G: 07.08.2021 - 23:44
Günlerdir Beklenen Yağmur Akşam Saatleri İtibari İle Mersin ve Mahallelerinde Etkili Olmaya Başladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Türkiye'nin birçok bölgesi günlerdir orman yangınları ile mücadele ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağmur uyarısı vatandaşları sevindirdi. Bugün akşam saatleri itibari ile önce Mersin'in yaylalarında başlayan yağmurlar daha sonra merkez ilçelerde de etkili olmaya başladı. Bazı mahallelerde yağmurla birlikte rüzgar da etkili oldu. Pazar sabah saatlerine kadar sürmesi beklenen yağmur etkisini giderek artırırken Adana ve çevresi için ani sel su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.

Meteorolojiden yapılan son açıklamada şu ifadelere yer verilmişti; "Doğu Akdeniz’in iç kesimlerindeki gök gürültülü sağanak yağışların 08.08.2021 Pazar sabah saatlerine kadar, başta kuzey ve batı ilçeleri olmak üzere Adana çevrelerinde YEREL olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin