Gözlerini bağlayıp engellilerle maç yaptılar

BURSA - Dünyanın en büyük fren ve fren parçaları üreticilerinden biri olan Chassis Brakes International, sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekledi

24 Kasım 2015 Salı, 16:22
Gözlerini bağlayıp engellilerle maç yaptılar
-

BURSA - Dünyanın en büyük fren ve fren parçaları üreticilerinden biri olan Chassis Brakes International, sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Chassis Brakes, engellilere yönelik farkındalığı arttırmak adına farklı bir projeye imza attı.

Chassis Brakes International çalışanları ile Altı Nokta Körler Derneği Futbol Takımı Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Chassis Brakes çalışanlarından oluşan futbol takımı oyuncuları gözlerini bağlanarak ve çıngıraklı bir topla mücadele etti.

Tüm şirket çalışanlarının bu önemli organizasyona katılım gösterebilmesi için şirket yönetimi tarafından tüm üretim süreçlerine 2 saat ara verilmesi kararı alındı. Çıngıraklı topla ve göz bantlarıyla gerçekleştirilen maçta Chassis Brakes çalışanları epey zorlandı. Yoğun rekabetin yaşandığı maç beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından Chassis Brakes çalışanları gözleri kapalı bir biçimde oynamakta çok zorlandıklarını ancak görme engellileri anlama açısından çok önemli dersler aldıklarını dile getirdi.

CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
VALİ TOROS, "KIZ KALESİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI"
MERSİN'DE HASTALARI VE HASTA YAKINLARINI MUTLU EDEN PROGRAM
EVİMİZ ATÖLYE’NİN 47. DURAĞI ENGELSİZ YAŞAM PARKI OLDU

Mersin Haber ,Mersin