Desktop sürüme geç

Gözaltına alınan sendika üyesi 14 kişi adli mercilere sevkedildi

ADANA - Adana'da sivil toplum kuruluşu, parti ile değişik sendikalara üye 1'i kadın 14 kişi, "devlet büyüklerine hakaret ve memura mukavemet" suçlamasıyla gözaltına alındı

17 Kasım 2015 Salı, 15:11
Gözaltına alınan sendika üyesi 14 kişi adli mercilere sevkedildi
2015-11-17 15:11:13 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
ADANA - Adana'da sivil toplum kuruluşu, parti ile değişik sendikalara üye 1'i kadın 14 kişi, "devlet büyüklerine hakaret ve memura mukavemet" suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan aralarında KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim Sen Şube Başkanı Ahmet Karagöz'ün de aralarında olduğu 14 kişi, sağlık kontrollerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, Adana'da sabah saatlerinde 20'den fazla adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskınlarda, KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim Sen Adana Şube Başkanı Ahmet Karagöz ile Necmettin Sercan, Selçuk Karasu, Habip Alpkaya, İsmail İnansu, Nihat Bayav, Aydın Yiğit, Sinan Hüdür, Ahmet Aydoğan, Hüseyin Çalık, Ahmet Avşar, Alaattin Süzer, Ahmet Karagöz, Abdurrahman Çeliker, Şükran Yeşil gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınanlar, Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu sırada Eğim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca'nın da olduğu bir grup "Gözaltılar, baskılar bizi yıldıramaz." şeklinde slogan attı.

14 kişi, sağlık kontrollerinin ardından geniş güvenlik tedbirleri altında adli mercilere götürüldü.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ONURUNA YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ
Kavşakta Aracın Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
TCSG 309 Botu, Bozyazı Limanı’nda Vatandaşların Ziyaretine Açıldı.
"15 Temmuz destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir”
TARSUS TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI KAYA: “MİLLETİMİZ BAĞIMSIZLIĞINDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEKTİR”
VALİ TOROS, MERSİN ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
TARSUS TİCARET BORSASI BAŞKANI TEKE: “15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ İÇİN BİR MİLATTIR”
Minibüs Park Halindeki Araçlara Çarptı
MERSİN'’DE 20 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAMI
TOROSLAR’DA “KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKİNLİĞİ”NE GERİ SAYIM BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin