Gökçebelen Mahallesi’nde Yol Güvenliği Sağlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısını çözüme kavuşturuyor.

30 Ocak 2020 Perşembe, 12:00
Gökçebelen Mahallesi’nde Yol Güvenliği Sağlandı
-

Mahalledeki 2 menfezin yapımını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, dolgu çalışmalarını da tamamladı. Menfezler hizmete açılarak, daha önce kanal üzerinden geçişte zorluk yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısı sona erdi.
Ekipler ayrıca Yenişehir İlçesi Gökçebelen Mahallesi’nde bulunan dere geçişine baks yerleştirerek hem yol geçişini güvenli hale getirdi, hem de aynı bölgede dere ıslah çalışmalarını tamamladı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısını çözüme kavuştdu.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde D7-3 DSİ Toprak Tahliye-Drenaj Kanalı ve D7-4 DSİ Toprak Tahliye-Drenaj Kanalı üzerinde olmak üzere 2 adet menfezin yapım çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, menfezlerin dolgu çalışmalarını da tamamladı. Menfezler hizmete açılarak daha önce kanal üzerinden geçişte zorluk yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısı sona erdi. Ekipler, menfezlerin kısa sürede hizmete açılabilmesi için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Mahalle sakinleri, ulaşım sakıntılarının çözülmesinden memnun
Mahalle sakinlerinden Osman Kurban, “6-7 senedir burada oturuyoruz. Buraya geçici olarak bir tane köprü yapmışlardı, heyelan götürdü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’den Allah razı olsun. Bize bu köprüyü yaptı. Memnunuz. Çok sağ olun. Teşekkür ederiz” dedi.
Musa Diltamir de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Allah hayrını kabul etsin. İyi yapmış. Önceleri biz çok zorluk çektik. Şu anda çok şükür. Allah razı olsun” diye konuştu.
Gökçebelen Mahallesi’nde yol güvenliği sağlandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ayrıca Yenişehir İlçesi Gökçebelen Mahallesi’nde bulunan dere geçişine baks yerleştirerek hem yol geçişini güvenli hale getirdi hem de aynı bölgede dere ıslah çalışmalarını tamamladı.
Çalışmalar öncesinde bahse konu yolda güvenli geçişin sağlanması mümkün değilken, güvenli bir şekilde ulaşım sağlanabilmesi için gerekli alt ve üst yapı çalışmaları ekipler tarafından hızla tamamlandı.
Bölgede bulunan okullardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hızla harekete geçen ekipler, çalışmalar kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Lisesi yanında bulunan dere geçişine konulması gereken baksları yerleştirerek çalışmalarına başladı. Devam eden çalışmalarla taş duvar örme, yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlayan ekipler, 250 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yolu ulaşıma hazır hale getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin