Gezici Diş Sağlığı Aracı Her Hafta Kırsal Mahalleleri Dolaşıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sağlık hizmetlerini kırsal mahallelerdeki vatandaşların ayağına kadar götürüyor.

06 Kasım 2019 Çarşamba, 09:43
Gezici Diş Sağlığı Aracı Her Hafta Kırsal Mahalleleri Dolaşıyor
-

Gezici sağlık tarama araçları ile kentin kırsal mahallelerinde de hizmet çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu hafta Tekeliören Mahallesi’nde vatandaşların diş taramasını gerçekleştirdi. Ekipler, bu yıl 1666 kişinin diş tedavisini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in yeniden imarı ve kentsel yapının kurulması amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında kırsal ve merkez mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor. Sağlık alanındaki çalışmalarını da kapsamlı bir biçimde yürüten Büyükşehir Belediyesi, sağlık hizmetlerini kırsal mahallelerdeki vatandaşlara da ulaştırıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı “Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı”, Mersin’in kırsal mahallelerinde bir doktor ve hemşire ile bu yıl içinde toplam 1666 kişiye hizmet verdi. Bu hafta Tarsus İlçesi Tekeliören Mahallesi’ne giden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı, mahalle sakinlerinin diş taramasını gerçekleştirerek, vatandaşların diş sağlığı için çalışmalar yaptı.

Başkan Seçer’e teşekkür ettiler

Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’nın mahallelerinde hizmet vermesi nedeniyle Tekeliören Mahalle Muhtarı İmdat Keleş, mahalle sakinleri adına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

İmplantı yerinden çıktığı için diş sağlığı bozulan Tekeliören Mahallesi sakinlerinden Semiha Coşkun’un implantı, Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’ndaki diş doktoru tarafından yeniden takıldı. Coşkun, diğer rahatsızlıklarından dolayı kent merkezine gelemediğini ifade ederek, yerinden çıkan implantının takılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Verilen hizmetlerden memnun olduğunu kaydeden Coşkun, Başkan Seçer’e teşekkürlerini sundu.
Diş sağlığı hizmetinin ayaklarına kadar geldiğine dikkat çeken mahalle sakinlerinden Garip Koç ise “Para vererek diş doktoruna gitmek yerine burayı kullanıyoruz. Aldığımız hizmetten memnunum ve Vahap Seçer Bey çok güzel hizmetler veriyor. Bu hizmetler devam ederse her zaman arkasındayız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”

Mersin Haber ,Mersin