Genel Müdür Dr. Kondi, Yeni Görevinin Kendisi ve Mersin İçin Hayırlı Olmasını Temenni Ederek Başarılar Diledi

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, daha önce Kırklareli İl Müftüsü iken Mersin İl Müftüsü olarak atanan Aydın Yığman için düzenlenen cübbe giyme törenine katıldı.

04 Temmuz 2022 Pazartesi, 20:33
Genel Müdür Dr. Kondi, Yeni Görevinin Kendisi ve Mersin İçin Hayırlı Olmasını Temenni Ederek Başarılar Diledi
-

Yığman’a cübbesini giydirerek göreve başlatan Genel Müdür Dr. Kondi, yeni görevinin kendisi ve Mersin için hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Genel Müdür Dr. Şaban Kondi yaptığı konuşmada. “Dört yıl gibi bir süre içerisinde halkımızla birlikte birçok hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştık. Görev süresi içerisinde Mersinimizde gördüğüm en önemli özellik huzur içerisinde yaşanılabilen, saygının, karşılıklı anlayışın, nezaketin hakim olduğu, Akdeniz’in incisi, aynı zamanda birincisi olduğudur. Bu anlamda Mersin Müftüsü olarak atanan Aydın Yığman Bey’in şehrimizde güzel hizmetler yürüteceğine inancımız tam. Rabbim hayırlı, bereketli hizmetler nasip eylesin” ifadelerini kullandı.
İl Müftüsü Aydın Yığman yaptığı konuşmada:” Devletimizin bize dini manada vermiş olduğu yetkiyi inşallah her alana ulaştırmaya çalışacağız. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, bütün ilçelerimizde ve köylerimizde en kılcal damarlara kadar biz görevlilerimizle beraber varız. Medeniyetimizin dört prensibi olan aklıselim, kalbi selim, nakli selim ve zevki selim ile din hizmetini baş tacı ederek görevlerimizi yerine getireceğiz. Farklı kitlelere, farklı insanlara, farklı muhataplara hitap ettiğimizin farkında olarak ittifak noktalarını pekiştirmek, ihtilaf noktalarını ademe mahkum etmek ve bunun bilincinde bir din hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek isterim. Sayın Genel Müdürümüz Dr. Şaban Kondi hocamızın ilimize yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törene, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve vaizler katıldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin