Geleceğin Mühendis Adaylarına Yalın Üretim Teknikleri ve Sanayi Uygulamaları Eğitimi Verildi

Tarsus Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Proje Ofisi iş birliğiyle “Mühendislik Disiplinlerine Yönelik Yalın Üretim Teknikleri Eğitimi ve Sanayi Uygulamaları” eğitimi verildi.

12 Aralık 2024 Perşembe, 13:00
Geleceğin Mühendis Adaylarına Yalın Üretim Teknikleri ve Sanayi Uygulamaları Eğitimi Verildi
-

Tarsus Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Proje Ofisi iş birliğiyle, Doç. Dr. Serap Akcan Yetgin yürütücülüğünde “Mühendislik Disiplinlerine Yönelik Yalın Üretim Teknikleri Eğitimi ve Sanayi Uygulamaları” eğitimi verildi.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 9-11 Aralık 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim; başta Endüstri Mühendisliği olmak üzere üretim süreçleri içerisinde bulunan Makine, Mekatronik, Elektrik ve Elektronik, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrenciler, sanayinin farklı kollarında çalışma potansiyeli olan mühendis adayları için düzenlendi. Alanında uzman akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından verilen eğitimle katılımcılara yalın üretim tekniklerini uygulayabilme bilgi ve becerisi kazandırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE OTİZME BİR FARKINDALIK DAHA: AVM’LERİN IŞIKLARI VE SESLERİ KISILDI
MERSİN'DE KUVVETLİ FIRTINA İŞÇİ KONTEYNER'İNİ DEVİRDİ
Mersin Toroslar’da Ev Yangını
GENEL MÜDÜR KARAGÖZ MERSİN'DE
Humus’tan ilk ziyaret Mersin’e
Kuvvetli Rüzgâr ve Fırtına Uyarısı
BAŞKAN BOLTAÇ:"ACIMIZ, YÜREĞİMİZDE HALA DERİN BİR İZ BIRAKIYOR" .
BAŞKAN SEÇER’DEN SİLİVRİ CEZAEVİ’NDE TUTUKLU BULUNAN BELEDİYE BAŞKANLARI VE HALK TV YÖNETİCİSİNE ZİYARET
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ'NİN SAĞLIK EKİBİ ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
KAMU, KURUM AMİRLERİ VE MUHTARLARLA TOPLANTI

Mersin Haber ,Mersin