FK Sarajevo-Galatasaray dostluk maçı berabere bitti

SARAYBOSNA - Galatasaray ile Bosna-Hersek temsilcisi FK Sarajevo arasında oynanan hazırlık maçı karşılıklı atılan gollerle 3 - 3 berabere kaldı.

14 Kasım 2015 Cumartesi, 21:53
FK Sarajevo-Galatasaray dostluk maçı berabere bitti
-

SARAYBOSNA - Galatasaray ile Bosna-Hersek temsilcisi FK Sarajevo arasında oynanan hazırlık maçı karşılıklı atılan gollerle 3 - 3 berabere kaldı.

Saraybosna'daki Asım Ferhatovic Hase Stadı'nda oynanan mücadelede sarı kırmızılıların yedek ağırlıklı kadroyla sahne aldığı maçta Galatasaray, zayıf rakibi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 geriye düşerken daha sonra beraberliği yakaladı.

Olcan Adın'ın 13. dakikada attığı golle perdeyi açan Galatasaray'da Sinan Gümüş 24. dakikada skoru 2-0 yaptı. 27. dakikada Haris Duljevic farkı 1'e indirdi. 43 ve 46. dakikalarda Amer Bekic ev sahibini öne geçirdi. Müsabakanın son golünü ise Galatasaray'ın genç oyuncusu Batuhan Ergün kaydetti.

Sezon başında FIFA'ya evrakları geç bildirilen ve Süper Lig'deki mücadelelerde forma giyemeyen Kevin Grosskreutz, bu maçta sarı kırmızılı takım ile sahaya çıktı. Grosskreutz, müsabakada 83 dakika görev alıp yerini Volkan İşsever'e devretti.

SARAJEVO 1946 YILINDA KURULDU, 3 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Bu arada Galatasaray'ın milli maçlar nedeniyle lige verilen arada karşı karşıya geleceği FK Sarajevo, 24 Ekim 1946 günü kuruldu. Yugoslavya döneminde Saraybosna'daki tek takım olarak ligde yer alan Bosna-Hersek temsilcisi, 2000 yılında oluşturulan Premier League'de ezeli rakibi FK Zeljeznicar ile birlikte en başarılı iki takımdan biri konunumda.

Aralık 2013 yılında Malezyalı işadamı Vincent Kan tarafından yatırım yapılmaya başlanan FK Sarajevo, 1998-1999 ve 2006-2007 sezonunun ardından 2014-2015 sezonunda şampiyonluk yaşayarak lig tarihinde üçüncü kez zirveye çıkmayı başardı.

Bosna-Hersek temsilcisi, iç saha maçlarını 1954 yılında Yugoslavya ve Türkiye arasındaki özel karşılaşma ile açılan Asım Ferhatovic Hase Stadı'nda oynuyor.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…

Mersin Haber ,Mersin