Fındıkpınarı Futbol Turnuvası İçin Kura Çekimi Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyler Arası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası” için kura çekimleri yapıldı.

25 Haziran 2019 Salı, 10:27
Fındıkpınarı Futbol Turnuvası İçin Kura Çekimi Yapıldı
-

28 takımın katılacağı turnuvada 29 Haziran’da ilk müsabaka gerçekleştirilecek. Turnuvanın çeyrek finali 17-18 Ağustos’ta, yarı finali 24-25 Ağustos’ta, final karşılaşması ise 1 Eylül’de yapılacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen ve bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek olan “Köyler Arası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası” için kura çekimleri yapıldı.
Bu yıl Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına yapılacak olan turnuva için kura çekimi Macit Özcan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi, mahalleler arası dayanışmanın sağlanması ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Fındıkpınarı müsabakalarına bu yıl 28 takım katılacak. Turnuva 7 takımlı 4 gruptan oluşurken, 2018 yılında yarı finalist ve finalist olan Kuyuluk, Uzunkaş, Zeybekler ve Çavak takımları seribaşı olarak yer alacak.
İlk karşılaşma 29 Haziran’da
29 Haziran’da ilk müsabakanın gerçekleşeceği turnuvanın çeyrek finali 17-18 Ağustos’ta, yarı finali 24-25 Ağustos’ta, final karşılaşması ise 1 Eylül’de yapılacak.
Turnuva sonunda düzenlenen tören ile kazanan takımlar ödüllendirilecek. Birinci olan takıma 2 tam altın, ikinci olan takıma 1 tam 1 yarım altın, üçüncü olan takıma ise 1 tam altın verilecek. Ayrıca turnuva sonunda hakem kurulu tarafından belirlenecek olan en iyi kaleciye kaleci eldiveni, gol kralına krampon, en iyi kenar yöneticisine eşofman takımı ve en centilmen takıma ise centilmenlik kupası verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin