Fenerbahçe'de Markovic ve Fabiano takımla birlikte çalıştı

İSTANBUL - Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 12

18 Kasım 2015 Çarşamba, 17:28
Fenerbahçe'de Markovic ve Fabiano takımla birlikte çalıştı
-

İSTANBUL - Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından koşu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular, yan top çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım'ın, Yunanistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen oyunculardan Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, Şener Özbayraklı ve Alper Potuk ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan ülkelerinin milli takımlarında bulunan futbolcular Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec Milli takım kampından bugün dönecek.

Lazar Markovic ve Fabiano Ribeiro antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Abdoulaye Ba, Caner Erkin ve Raul Meireles çalışmalarını takımdan ayrı özel program dâhilinde sürdürdü.

Sarı lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenman saat 11.00’de başlayacak. CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin