Fatih Bulut, Kendisini Meşhur Eden İrem Sak'a Klibinde Oynama Teklifi Gönderdi

Çok Sevdim Yalan Oldu Zalim Geceler şarkısıyla bir anda şöhrete kavuşan Fatih Bulut, İrem Sak’ı klibinde oynaması için davet gönderdiğini belirtti.

28 Eylül 2019 Cumartesi, 11:56
Fatih Bulut, Kendisini Meşhur Eden İrem Sak'a Klibinde Oynama Teklifi Gönderdi
-

Fatih Bulut’un seslendirdiği “Çok Sevdim Yalan Oldu, Zalim Geceler” şarkısının Tarsuslu Aşık Hüseyin Akan’a ait olmasından sonra, Bulut Mersin’in Tarsus ilçesine gelerek buraka Aşık Hüseyin ile noter aracılığıyla anlaşmaya varmış ve eserin üzerinde yüzde 35 lik hak sahibi olduğunu belirtmiş geriye kalan yüzde 65’in ise Aşık Hüseyin Akan’a ait olduğunu ifade etmişti.
Özellikle İrem Sak sayesinde şarkısının tanınması ve şarkıya çektiği kliple bir anda tüm Türkiye'nin kendisini tanımasını fırsat bilen Fatih Bulut, çok yakında 4 adet şarkı çıkaracağının müjdesini verdi. Ertem Şener'in YouTube'daki programına konuk olan Bulut, bir sıcak gelişmeden daha bahsetti.
İrem Sak'ın çektiği kısa video ile amatör şekilde seslendirdiği şarkısı bir anda milyonlara ulaşan Fatih Bulut, çıkaracağı parçalarından birisinin adının 'Sultan Süleyman' olduğunu söyledi. Ayrıca Bulut, bir şarkısında oynaması için İrem Sak'a teklif götürdüğünü de belirtti.

Yüzde 40 işitme kaybım var: Programda kendisi hakkında bir bilinmeyeni de açıklayan Bulut, şu şekilde konuştu: "2 yaşındayken geçirdiğim bir hastalık nedeniyle yüzde 40 işitme kaybım var. Nota da bilmem, notasız okurum şarkıları"
Peki Fatih Bulut kimdir?
35 (1984 doğumlu) yaşında olan Fatih Bulut Kayseri doğumlu olup 10 kardeştir. Fatih Bulut yıllardır memleketi olan Kayseri’de düğün ve özel organizasyonlarda şarkı söyleyerek geçimini sağlamaktadır.
Evli olan Bulut bir kız bir de erkek çocuk sahibi bir babadır. ‘Çok Sevdim Yalan Oldu' isimli şarkısıyla sosyal medyada en çok dinlenen şarkı listesine girmiştir.
Bulut, Mersin'de yaşayan besteci Aşık Hüseyin Akan bu eseri 1987 yılında cezaevinde iken kendisinin yazdığını eserin gerçek isminin de “Zalim Geceler olduğunu” belirtmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin