EVİN BAHÇESİNDEN KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Koruma Birimi ekipleri, vatandaşların şikayetlerine neden olan çöp yığınlarını temizlemeye devam ediyor.

03 Temmuz 2025 Perşembe, 10:30
EVİN BAHÇESİNDEN KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Koruma Birimi ekipleri, vatandaşların şikayetlerine neden olan çöp yığınlarını temizlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Kızılmurat Mahallesinde eski yapı bir evden kamyonlar dolusu evsel atık veya benzer materyaller çıkartan Büyükşehir ekipleri, şimdi de Fahrettinpaşa Mahallesi 1437 sokak üzerinde bulunan eski yapı boş durumda ki evin bahçesinden yine kamyonlar dolusu çöp çıkarttı.
Çevrede ki vatandaşların koku ve haşere şikayeti üzerine hemen çalışma başlatan Büyükşehir Çevre Koruma Birimi ekipleri, bahçe içerisinde çöp toplayıcıları tarafından bırakıldığı tahmin edilen çöpleri iş makinası da kullanarak temizledi. Bitkisel atıklarında temizlendiği söz konusu evin çevresi daha sonra dezenfekte edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 16 BİN 881 TL
KADINLARI GÜÇLENDİREN ‘PAZARTESİ BULUŞMALARI’ SÜRÜYOR
Mersin ve Adana, Fuarlarda Tek Vücut: "Hedef ‘Çukurova Fuar Merkezi"
ELEKTRİK HATTI KAYNAKLI YANGINA SU TANKERLİ MÜDAHALE
TARSUS ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ MORAL DEPOLADI
EVİN BAHÇESİNDEN KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!
JANDARMA, 41 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHISI YAKALADI
OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
MESKİ İLE ASKİ ARASINDA “BELEDİYE SU KARDEŞLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI
ATALIK TOHUMLARIN YOLCULUĞUNA EŞLİK EDİYOR

Mersin Haber ,Mersin