Ev İşlerinde Veya Tarlalarda Çalışan Kadınlar Tarsus Gençlik Kampı’nda Stres Attılar

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gündelik işlerde çalışan, ev işçiliği yapan veya tarlalarda alın teri döken emekçi kadınlara yönelik moral ve eğlence programı düzenlendi.

16 Temmuz 2022 Cumartesi, 10:34
Ev İşlerinde Veya Tarlalarda Çalışan Kadınlar Tarsus Gençlik Kampı’nda Stres Attılar
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik sosyal faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gündelik işlerde çalışan, ev işçiliği yapan veya tarlalarda alın teri döken emekçi kadınlara yönelik moral ve eğlence programı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleşen programa CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Genç Yıldırım, Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu da katılarak, emekçi kadınları yalnız bırakmadılar.

Yemek ikramı da yapılan kadınlar, müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynadılar ve gönüllerince eğlendiler. Çocukların da survivor parkurunda zaman geçirdiği etkinlikte, yine çocuklar grup olarak müzik eşliğinde dans ettiler.

“Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. İyi ki var”

Ev işçisi kadınlardan Safinaz Dur, çocuklarıyla güzel bir gün geçirdiklerini söyleyerek, “Bugün çocuklarımla beraber Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinliğe katıldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. İyi ki var, iyi ki böyle bir etkinlik düzenledi, iyi ki buradayız. Arkadaşlara teşekkür ediyoruz, Belda Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Ozan Bey’e de çok teşekkürler” diye konuştu.

Tarsus’a bağlı Mahmutağa Mahallesi’nden olan ve tarlalara çalışmaya giden Miyaset Şahan da, “Bugün köyümüze otobüs geldi. Arkadaşlarımla hep birlikte buraya geldik. İkramda bulundular, oynadık, yedik, içtik, eğlendik. Allah razı olsun” şeklinde duygularını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin