Erkoç, "Öncelikli Hedefimiz Sistemi Değiştirmek"

Dur durak bilmeyen İYİ Partili Esin Erkoç, seçim çalışmalarını sürdürüyor

25 Nisan 2023 Salı, 00:16
Erkoç, "Öncelikli Hedefimiz Sistemi Değiştirmek"
-

Seçim takvimi ilerlerken 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. Milletvekili adayları da ülke genelinde Meclise girmek için mücadele ediyor. Kurulduğu günden bu yana sahada olan ve vatandaşla iç içe olan İYİ Partililer seçim çalışmalarında da ön plana çıktı. Tüm yurtta olduğu gibi Mersin’de de seçim atmosferinde İYİ Partili adaylar ön plana çıktı. Bu isimlerden birisi de Mersin Milletvekili adayı mimar, iş insanı Esin Erkoç oldu. Her gün kent genelinde vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösteren Erkoç son olarak Mezitli esnafıyla bir araya geldi.
İYİ Parti Mezitli ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programda İYİ Parti Mezitli ilçe başkanı Hüseyin Çelik ve partililer ile birlikte güne muhtarlık ziyaretiyle başlayan Erkoç ve beraberindekiler kadın muhtarlar olan Seymenli Mahalle Muhtarı Emine Şahin, İstiklal Mahalle Muhtarı Yasemin Demiralp, Fatih Mahalle Muhtarı Leyla Üstündağ ve Atatürk Mahalle Muhtarı Badegül Kaptın ile bir araya geldi. Ziyaretlerde neden aday olduğu konusunda bilgilendirme yapan Erkoç, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Hep birlikte el ele bu kötü düzene son vermek için mücadelesinin süreceğinin altını çizdi.
Ziyaretler esnasında Mezitli Solinova kooperatifi üreticilerinden Saadet Coşkun’un Babil Kavşağında bulunan bostan yerine de uğrayan Erkoç, zor ekonomik şartlar altında alın teriyle üretebilen tüm üreticilere de kolaylıklar diledi.
Daha sonra Mezitli Kent Konseyi’nde Sibel Gelbul tarafından karşılanan Erkoç ve beraberindekiler Gelbul ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu. Erkoç, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi. Özellikle de kadınlara çok iş düştüğünü ifade eden Erkoç eğitimin önemine vurgu yaptı. Eğitimin ailede başladığını belirten Erkoç, bunun için de annenin eğitilmesi gerektiğini böylelikle çocukların daha da başarılı birer birey ve toplum olabileceklerini dile getirdi.
Esnafla da bir araya gelen Erkoç ve İYİ Partililer sahada çalışmalarını devam ettirdi. Girilmedik dükkan, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını gözler önüne seren İYİ Partililer bu anlamda Mezitli esnafıyla da samimiyetini güçlendirdi. Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Erkoç ve partililer 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimde seçmende bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi.
İYİ Parti Mezitli ilçe başkanlığı tarafından düzenlene program Mezitli Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi açılışına katılımın ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’de Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarına İlişkin Önemli Karar, Pazar Günleri Hepsi Kapalı Olacak
Mersin’in Tarsus İlçesi Mezarlık Yanında Meydana Gelen Kazada Otomobil Elektrik Direğine Çarptı
Mersin’in Tarsus İlçesinde Sulama Kanalında Küçük Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
Mersin’in Toroslar, Mezitli ve Tarsus İlçelerinde 3 Farklı Kişi Ölü Bulundu
Büyükşehir’in ‘Yaz Dostum’ Konserleri, Klasik Müzik Dinletisi İle Başladı
MESKİ İle Mersin’in Suyu Güvende Olmaya Devam Ediyor, Güvenlik Scada’sı Üzerinden İçme Su Depoları 7/24 İzlenecek
Mersin Büyükşehir’in Aşhanesi’nde Tencereler Vatandaş İçin Kaynıyor
Büyükşehir’in Kent Orkestrası Müzik Ziyafeti Yaşatmaya Devam Ediyor, Yaz Dostum Konserleri Yaz Akşamlarının Eşlikçisi Olmayı Sürdürüyor
Tarsus'ta Eski Ankara Yolu İle Mimar Sinan Bulvarı’nın Kesiştiği Kavşakta Yaşanan Kazada Tır Şoförü Hafif Şekilde Yaralandı
Mersin Emniyeti Limon Ağaçları Arasında Uyuşturucu Yetiştiren Kişiye Operasyon Düzenledi

Mersin Haber ,Mersin