"Erdemli'ye Tarım Organize Sanayi Alanını ve Doğalgazı Bir An Önce İlçemizle Buluşturacağız"

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatları ile meclis üyesi adayları Çeşmeli esnafını ziyaret etti.

23 Mart 2019 Cumartesi, 09:41
"Erdemli'ye Tarım Organize Sanayi Alanını ve Doğalgazı Bir An Önce İlçemizle Buluşturacağız"
-

Ülke ekonomisine destek olan girişimcilere ziyaretleri ile katkı sunan Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tollu, akşam saatlerinde de Çeşmeli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile buluştu.
Erdemli işletmecilerini unutmayarak zaman zaman ziyaret eden Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu, bugün de Çeşmeli Mahalle esnafları ile bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Mükerrem Tollu, ticari faaliyetlerin ilçenin ve ülkenin gelişmesine katkı sunduğuna dikkat çekerek, gelişime katkı sunacak her faaliyetin arkasında olduklarını vurguladı. Ziyaretten sonra Çeşmeli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen İttifak Adayı Tollu, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri birlik ve beraberlik mesajları verdi. Açılışa katılan mahalle sakinleri, Tollu’nun hizmetlerinden memnun olduklarını bu yüzden desteğe devam edeceklerini belirtti.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜJDESİ
Mahallelinin kurban kesimi ile başlayan açılışta, coşku seli ile karşılanan Tollu,“Belediyede yıllarca edindiğimiz tecrübemiz ve bilgi birikimimiz var dedik, bu birikimi en hayırlı şekilde Erdemli için kullanacağız dedik ve çok şükür ki Cenabı Allah bizi mahcup etmedi. El izimizin olmadığı bir tek sokağımız kalmadı. Tek amacımız, bu aziz millete hizmet etmek. 31 Mart’tan sonra Merkezi İdarenin kaynakları, birlikte çalışmaktan onur duyduğum Hamit Başkanımız ile Büyükşehir’in imkânlarını ve Belediyenin gücünü birleştirerek oluk oluk hizmet yağdıracağız. Bu üç büyük gücü birleştirdiğimizde, Allah’ın izniyle Erdemli’de bugüne kadar yaptıklarımızın kat ve kat fazlasını yapacağız. Şuan Erdemlimizin en büyük meselesi istihdam meselesi, Sayın Bakanımızdan taahhüt aldık; Tarım Organize Sanayi Alanını ve doğalgazı bir an önce ilçemizle buluşturacağız. Erdemli’de ekonomik hayata, istihdama katkı sunacağız. Erdemli’de yaşayan her insanın hizmetkârıyız. İnsanlarımız Cumhur İttifakı kapsamında aklını birleştirdi, gücünü birleştirdi çünkü birlikteliğin hizmet olduğunu gördü”ifadelerini kaydetti.
‘TOLLU BİZİM ONURUMUZ’
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise yaptığı konuşmada,“Bugün ayrı gayrı yok, hep birlikteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Erdemli Adayı Mükerrem Tollu, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’dur. Mersin ayağa kalkmış; Tollu’ya sahip çıkıyor, Tuna’ya sahip çıkıyor, Erdemli’ye sahip çıkıyor, Mersin’e sahip çıkıyor. Bizler siyaseti, millete hizmet etmek için yapıyoruz. Mersin kaderine terkedilebilecek bir yer değil değerli arkadaşlar. Onun için Mersin’in geleceğine sahip çıkın. Bu mesele sadece Mükerrem Tollu’nun, AK Parti’nin, MHP’sinin meselesi, Hamit Tuna’nın meselesi değil. Bu mesele Erdemli’nin, Mersin’in, gençlerimizin meselesi arkadaşlar. Ayağa kalkacaksınız ve meselenize sahip çıkacaksınız. Mükerrem Tollu bizim onurumuz, gururumuz. Alevi’de biziz, Sünni’de biziz, Türk’te biziz, Kürt’te biziz. Huzurun da, hizmetin de, birlik ve beraberliğin de, kardeşliğin de adresi biziz”
Çeşmeli esnafı ve vatandaşlar, Tollu’nun yanında olduklarını dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin