Erdemli’de Maske Vatandaşın Ayağına Gidiyor! İnternetten Maske Başvurusu - Erdemli

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, maske.erdemli.bel.tr internet adresi üzerinden talep formunu dolduran ve başvuruları alınan vatandaşlara ücretsiz maske temin edileceğini beyan etti. Başkan Tollu, maske dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklamada, başvuruları alınan vatandaşların adreslerine Erdemli Belediyesi ‘Limon Çiçeği’ ekipleri tarafından ulaştırılacağını söyledi.

16 Nisan 2020 Perşembe, 08:38
Erdemli’de Maske Vatandaşın Ayağına Gidiyor! İnternetten Maske Başvurusu - Erdemli
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı mücadelesini topyekûn sürdüren ve tedbiri elden bırakmayarak, ilçenin dört bir tarafında salgına karşı etkin bir çalışmaya imza atan Erdemli Belediyesi, ihtiyaç hisseden vatandaşların her türlü yardımına koşmaya devam ediyor. Erdemli Belediyesi, toplu ulaşım araçlarına, pazar ve marketlere maskesiz erişilmemenin istenilmesi sonrasında ek tedbirler alarak internet üzerinden başvuruları alınan vatandaşlara maske dağıtımı yapacağını duyurdu. Vatandaşlar, “https://maske.erdemli.bel.tr/” internet adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak ücretsiz maske temin edebilecek. Yetkililerden yapılan açıklamada; “Maskeyi temin etmek için ilk olarak ‘maske.erdemli.bel.tr’ adresine giriş yapmalısınız. Sitede yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Formu doldururken, adres bilgilerinizi güncel ve kimlik bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olmalısınız” duyurusu yapıldı.

Vatandaşlar Büyük İlgi Gösteriyor
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun talimatıyla 2015 yılında kurulan ve bir insanlık projesi olan “Limon Çiçeği” ekipleri tarafından internet üzerinden başvuruları alınan vatandaşlara maske temini sağlanacağı bildirildi. Maske ile ilgili internet üzerinden başvuruların alınmaya başlandığının duyurulmasının ardından kısa zamanda vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Evlerinden çıkamadıklarını ve uygulamaya konulan hizmetten duydukları memnuniyeti paylaşan vatandaşlar Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, “Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya çok teşekkür ederiz, halkımızın sağlığını düşündüğü için. Böyle bir uygulamaya ihtiyaç vardı. Vatandaşlar evden çıkamıyor. Aileler maskeye kolayca ulaşabilecek. Başkanımız koronavirüs salgınına karşı mücadele ve uygulamaya koydukları tedbirler sayesinde de üzerine düşeni yapıyor. Bizler bu hizmetin devam etmesini istiyoruz. Allah razı olsun. Her vatandaşımız maskesine sahip olsun” diye konuştu.

Tollu: Vatandaşlarımızın Sağlığı Önceliğimizdir
Salgının yayılmasını önlemek için yapılan ‘evde kal’ çağrılarına mutlaka uyulmasını tavsiye eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, koronavirüs ile mücadelede en önemli önlemin evde kalmak olduğunu vurguladı. Maske dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklamada, mecburen dışarıya çıkmak durumunda olan ve sokağa çıkamayan vatandaşları da unutmadıklarına işaret eden Tollu, internet üzerinden maske dağıtımına başladıklarını beyan ederek “Pazar yerlerinde esnaflarımıza ve maskesi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına periyodik olarak devam ediyoruz. Belediyemizin internet sitesi üzerinden taleplerini aldığımız vatandaşlarımıza maske dağıtımına başladık. Kendi üretimimiz olan maskeleri, maske temininde sorun yaşayan ve zorunlu olarak evlerinden çıkmak durumunda olan vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimizdir. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Aysegul
10:44
17 Nisan 2020 Cuma
Kiriz bizi vurdu.koronadan biyere çıkamıyor.calisamiyoz.ne belediye ne kaymakam ne vali sosyal yardım yapmıyor.eletirik şu.faturalarimiz birikti.odeyemiyoz. gıda yardımı da yok.baskanimiza burdan duyurulur.aysegul
5.176.39.78
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin