Erdemli’de Fırınlara Koronavirüs Denetimi

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele kapsamında halk sağlığının korunması için ilaçlama ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Erdemli Belediyesi, un ve unlu mamullerin yapıldığı fırınlarda hijyen denetimi gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında zabıta ekipleri, fırınlarda çalışan personele eldiven, maske, bone takmaları konusuna uyarılarda bulundu.

15 Nisan 2020 Çarşamba, 10:15
Erdemli’de Fırınlara Koronavirüs Denetimi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren, un ve unlu mamullerin yapıldığı fırınlarda, koronavirüse (COVID-19) karşı alınan tedbirler kapsamında hijyen denetimi gerçekleştirdi. Ekipler, işletmelerin sağlıklı ortamda üretim yapıp yapmadıklarını kontrol ederek, mevzuata uygun koşullarda üretim yapmaları konusunda işletme sahiplerini uyardı. Yapılan denetimler sonucunda mevzuata göre eksikleri bulunan işletmelere tutanak tutuldu, eksiklerin tamamlanması konusunda uyarılar yapıldı. Denetimlerde ayrıca üretim yapılan fırınlarda özellikle maske, eldiven ve bone kullanılması konusunda gerekli uyarıların yapıldığını ve kurallara uymayan işletmeler hakkında cezai işlem uygulandığını belirten yetkililer, halkımızın COVID-19’dan korunması kapsamında gerekli çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini de sözlerine eklediler.
Tollu: “Vatandaşımızın Sağlığı Önceliğimizdir”
Koronavirüs ile mücadele kapsamında belediye olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini beyan eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmalarının hassasiyet ve kararlılıkla süreceğini söyledi. Erdemli’de gerçekleşen denetimler konusunda açıklamada bulunan Başkan Tollu, denetimlerin sorunsuz olarak sürdüğünü belirterek, vatandaşın sağlığının riske atılamayacak kadar önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarının karşılandığı fırınları bu süreçte sıkı bir şekilde denetlediklerini kaydeden Tollu, “Koronavirüse karşı ilçemizde gerekli tedbirleri aldık ve sürecin başından bu yana tek bir vatandaşımıza dahi bu virüsün bulaşmaması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte esnafımızın ve vatandaşlarımızın da üzerine düşen görevleri yerine getirmelerini istiyoruz. Hep birlikte inşallah bu virüs belasından kurtulacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Yenişehir’de Poşete Konan Yavru Kediler Kurtarıldı
Mersin Turizm Müdürü Doğanay’dan Yelken Kulübü Ziyareti
Ahmet Budan’dan Cumhurbaşkanı Tatar’a İyi Niyet Mektubu
Zevzek Tepesi Restaurant İlk Gününde Doldu Taştı
AK Parti'den, Orman Bölge Müdürlüğü 'ne Başsağlığı Ziyareti
Mersin'de "Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı" Yapıldı
Tarsus - Çamlıyayla Yolunda Motorsiklet Kazası: 1 Yaralı
Mersin’in Erdemli İlçesinde Örtü Yangını
Tarsus Belediyesi’nden Aile İçi İletişimi Güçlendiren Atölyeler
Toroslar Zabıtasından Ruhsat ve Kaldırım İşgaline Sıkı Denetim

Mersin Haber ,Mersin