Erdemli'de 10 Yıllık Hizmet, İstikrar Sözü Aldı

Yapılan hizmetlerin niteliğinden oldukça memnun olan mahalle sakinleri yeni dönemde de çalışmaların devam edeceğinden şüphe duymadıklarını vurgulayarak, istikrar sözü verdi.

02 Mart 2019 Cumartesi, 12:03
Erdemli'de 10 Yıllık Hizmet, İstikrar Sözü Aldı
-

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, milletin gücünü arkalarına alarak oluşturdukları birliktelik sonucu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde ortak karar ile Mersin’de Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu aday olarak belirlendi. 34 yıllık belediyecilik tecrübesi ve 10 yıllık hizmet anlayışı ile ilçenin her noktasında yeni yaşam alanları oluşturan ve bu çalışmalarıyla her kesim tarafından takdir gören Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, adeta yeni bir kent inşa etti. Yeni dönem projeleri için fikir alış verişinde bulunmak adına Batısandal ve Ağlıca Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, ziyarete MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatlarıyla birlikte katıldı.
Konuyla ilgili söz alan Kuşluca Mahalle Muhtarı Ahmet Dişlen, Aday Tollu’ya itafen yaptığı konuşmada, “Başkanım sen gönlünü ferah tut Batısandal’ın Yörükleri senin yanında olduğu müddetçe seni kimse yıkamaz, Başkanım sen gönlünü ferah tut Kuşluca’nın Yörükleri senin yanında olduğu müddetçe seni kimse yıkamaz, Başkanım sen tasalanma Mehmet Topçu gibi bir başkan senin yanında olduğu müddetçe seni kimse yıkamaz.” ifadelerinin altını çizdi.
‘EMANETLERİMİZE SAHİP ÇIKACAK, BAŞTACI EDECEĞİZ’
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Bu ittifak, bu milletin ve memleketin geleceğidir. Bizler davasına, liderine sadık insanlarız. İki liderin karar vermiş olduğu bu birliktelikle, Mersin’de AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Adayı Hamit Tuna, Erdemli’de ise Mükerrem Tollu Başkanımızdır. Kim hangi nifak tohumunu ekmeye çalışırsa çalışsın bu milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini 31 Mart’ta bir kez daha gösterip, perçinleyeceğiz. Liderlerimizin emanetlerine sahip çıkacak, onları baş tacı edeceğiz. Milletimizin geleceği için vakit Batısandal vaktidir, vakit Kuşluca vaktidir, vakit Erdemli vaktidir, vakit Mersin vaktidir, vakit Türkiye vaktidir.” dedi.
NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR
Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu yaptığı değerlendirmede, “Bu asil millet bu yüce millet hizmetlerin en iyisine layık. Birinci önceliğimiz bu yüce milletin hayır duasını almak, en büyük önceliğimiz ise Allah’ın razı olduğu kullardan olabilmektir. Biz bu rızayı kazanmak adına ve bu memlekete kötülük etmemek için insanlarımızı hiçbir zaman kategorize etmedik. Bugün de Cumhur İttifakı ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bu beraberlik sadece seçim öncesi olan bir birliktelik değil. Biz, siyasi zikzaklardan da anlamayız. Bizim anlayışımızda, ‘Niyet hayır, akıbet hayır’ düşüncesi hâkimdir. Tek amacımız, doğruluktan ve güzellikten yana olarak, sizin gibi mükemmel insanlara hizmet üretmektir.” ifadelerine yer verdi.
Erdemli'de 10 Yıllık Hizmet, İstikrar Sözü Aldı
Erdemli'de 10 Yıllık Hizmet, İstikrar Sözü Aldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin