Erdemli, Türkmen Beyini Karşıladı

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, AK Parti ve MHP Mersin Milletvekilleri, İl ve İlçe teşkilat yöneticileri, Mersin eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ağırladı. İnsanların akın ettiği mitinge, Erdemli’den dev konvoy ve binlerce vatandaş katılım gösterdi.

29 Mart 2019 Cuma, 12:40
Erdemli, Türkmen Beyini Karşıladı
-

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin milletin desteği ile oluşturdukları Cumhur İttifakı, Mersin’de bir araya geldi. 10 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Mersin, bugün de MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yle bir araya geldi. Buluşma için Erdemli’den dev konvoyla hareket eden Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, binlerce vatandaşın desteğini alarak İttifak yolunda emin adımlar attıklarını vurguladı.
CUMHUR İTTİFAKI, MASA BAŞINDA KURULMADI
Mersin ittifak adaylarının tanıtımını gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada,“Mersin’in milli hassasiyetli duruşuyla övünüyorum. Kardeşlik için huzur için istikrar için daha güzel ve muasır bir Mersin için 31 Mart seçimleri büyük önem taşımaktadır. Cumhur İttifakı, masa başında kurulan bir ittifak değildir. İttifakımızın duruşu sağlamdır, iradesi sağlamdır, mayası sağlamdır, hamuru sağlamdır, ahlakı sağlamdır, hedefleri sağlamdır. 15 Temmuz gecesi milli direniş ve devleşen duruşun sembolüdür, Cumhur İttifakı. Türkiye’nin aydınlık ufkudur. Cumhur İttifakı, uyanan tarihin müjdesidir, Türk milletidir, Türkiye’nin köküdür, Mersin’in hayallerini gerçekleştirecek kadar karar ve iradededir. 31 Mart’ta sadece belediye başkanı seçmeyeceksiniz, ülkenin üzerindeki hain planları silip atacaksınız, küresel ve bölgesel oyunları elinizin tersiyle iteceksiniz. Herkes tersine giderken biz Mersin’i daha da güzelleştirmek, geliştirmek, büyütmek amacındayız. Mersin’in hizmetine talibiz. Bütün Belediye Başkanlarım, sizlere emanetimdir. Cumhur İttifakı; gönülleri buluşturdu, gayeleri birleştirdi, geleceğimizi belirledi. Cumhur İttifakı, milli kenetlenmenin, milli kucaklaşmanın temini ve takdiridir. Her Türk vatandaşı, Cumhur İttifakının doğal ve meşru bir üyesidir. Kimsenin kökenine ve yöresel niteliklerine bakmayız. Milletimizin her evladını, Mersin’de yaşayan her kardeşimi Cenabı Hakkın bir lütfu sayarız. Bölücülük düşmanımızdır, iki cihanda da yakasını tutacağımız millet hasımlarıdır. Cumhur İttifakı, tarafını belli etmiştir ve Türk milletinden taraftır. Türk milleti ayrılık kabul etmeyen bir bütündür. ‘Tarih kendin yazabiliyorsan eserindir’ “ifadelerini dile getirdi.
İTTİFAKIN AYAK SESLERİ
Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu ise yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kaydetti,“Bugün 28 Mart Perşembe, Mersin için çok önemli çok özel bir gün. Çünkü milliyetçi hareketin lideri Dr. Devlet Bahçeli Mersin’i şereflendirdi. Erdemli’den yüzlerce araçla, binlerce insanla Genel Başkanımızı karşılamak üzere, Mersin’e gittik. Benim gördüğüm en görkemli, en heyecanlı mitinglerden bir tanesiydi. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde de aynı coşku vardı. Bu da gösteriyor ki 31 Mart’ta Büyükşehir’de ve 13 ilçede Cumhur İttifakının ayak sesleri yankılanacak. İki gün sonra gerçekleşecek olan seçimin Mersinimize, ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. İnşallah bize inananları, bize güvenenleri bu güne kadar asla mahcup etmediğimiz gibi bundan sonrada mahcup etmeyeceğiz.“
Ayrıca Tollu, Erdemli’nin Cumhur İttifakı karşısında gösterdiği tavır karşısında gururlandıklarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin