Erdemli Köylerinde Tollu sevgisi

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, meclis üyesi adayları Sarıyer, Doğusandal, Karayakup, Sinap, Şahna ve Üzümlü mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

25 Mart 2019 Pazartesi, 16:00
Erdemli Köylerinde Tollu sevgisi
-

Mahalle sakinlerinin içten tavırları ile karşılanan Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu’ya, muhtarlardan ve vatandaşlardan tam destek geldi.
10 yıllık hizmetleri ve 63 yeni projesiyle vatandaşların karşısına çıkan Cumhur İttifakı Adayı Tollu, beraberindeki heyetle ilçe mahallelerini gezerek tespitlerde bulundu. Bu kapsamda Sarıyer, Doğusandal, Karayakup, Sinap, Şahna ve Üzümlü Mahallelerini ziyaret eden İttifak Adayı Tollu, vatandaşların memnuniyetiyle karşılaştı. Yapılan samimi sohbetlerle geçen ziyarette, mahalle sakinlerinin desteğini arkasına alan Tollu, Üzümlü Mahallesinde yaptığı açıklamada şu mesajlara yer verdi,“Şuan özgürce bu konuşmayı yapabiliyorsak, bunu önce yüce Mevla’ya sonra sizlere borçluyuz. 2014 yılında, bizi tanımadan bize inanıp destek verdiniz. Biz de sizi asla yanıltmadık, sizin teveccühünüz ile de görevimize devam ettik. Bütün hizmetlerimize rağmen size hala borçluyuz, hakkınızı ödememiz mümkün değil. Ben köylü çocuğuyum, köylerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu asil milleti mutlaka dünyanın efendisi yapmalıyız. Biz sadece kendimiz için yaşamıyoruz, dünya mazlumları da bizi bekliyor. Bizde üzerimize düşeni yapacağız. Ama önce birlik olmalıyız. Değişik dünya görüşleriniz olabilir ama sizden ricam, ülkemizi düşünerek hareket etmeniz. Deneme yanılma yoluyla belediyecilik yapılmaz. Şu ana kadar yaptığımız hizmetlerin on kat fazlasını yapmak için huzurlarınızdayız. Alnımız açık başımız dik olarak karşınızdayız. 31 Mart’tan sonra Erdemli’nin tarihinde bir milat yazacağız.”
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu,“Birileri, ben falan Bakanın talimatıyla geldim, şunu yapacağım bunu yapacağım diyormuş. Yav arkadaş Bakanlıkların, Hükümetin yapacaklarını sen nasıl yapacaksın? Doğalgaz getireceklermiş Bakan mısın sen? Biz Başkanımıza projelerine koy dedik neden, biz İttifakız Hükümetiz. 31 Mart seçimlerine; 31 Büyükşehir de, 51 il de ittifak halinde gidiyoruz. Biz talimatı liderlerimizden alırız. Adaylarımızın da arkasındayız. Bizim derdimiz vatan, birlik ve beraberlik. Siyasi görüşü ne olursa olsun, ben tüm kardeşlerimden bu ittifak için destek istiyorum. Sizler bizlere sahip çıktıkça, bizde vefa borcumuzu ödemeye çalışacağız. 31 Mart’ta, makam sevdasına düşüp yola çıkanlara benim Erdemlim, benim Mersinim dersini verecek inşallah. Şimdi burası çok önemli, sizlere şimdiye kadar ampüle mührünüzü basın demiştim, şimdi ise diyorum ki Mersin’de Hamit Başkanımız, Erdemli’de Mükerrem Tollu Başkanımız için üç hilalin böğrüne böğrüne mührünüzü vurun”ifadelerine yer verdi.
Ziyaret edilen mahalle sakinleri, İttifak Adayı Tollu’nun kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığına değinerek, destekçisi olduklarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin