Erdemli Belediyesinden Yarım Asırlık Hizmet

Uzunca süredir hizmet çemberine aldığı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerde etkili bir çalışma performansı sergileyen Erdemli Belediyesi Karahıdırlı Mahallesi’nin yollarını parke ile donatmaya devam ediyor.

26 Eylül 2018 Çarşamba, 12:07
G: 26.09.2018 - 12:09
Erdemli Belediyesinden Yarım Asırlık Hizmet
-

Uzunca süredir hizmet çemberine aldığı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerde etkili bir çalışma performansı sergileyen Erdemli Belediyesi Karahıdırlı Mahallesi’nin yollarını parke ile donatmaya devam ediyor. Karahıdırlı'nın her köşesine hizmet mührü vuran Başkan Tollu, bu bölgede 45 bin metre kare parke hizmetine imza attıklarını beyan etti.
Yaptığı açıklamada, Erdemli’nin büyükşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizerek, Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilemeye devam ettiğini söyledi. Erdemli Belediyesinin parke yol hizmeti dendiğinde en önlerde geldiğine vurgu yapan Başkan Tollu, Erdemli’nin tarihinde almadığı parke hizmetini kendi dönemlerinde gördüğünü ifade etti. En uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahallelere parke döşemeyi sürdürdüklerini ifade eden Tollu, bu kapsamda belediye ekiplerinin Karahıdırlı Mahallesi’nin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiğini belirtti.
KARAHIDIRLI TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR!
Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyenin Karahıdırlı sokaklarını nakış nakış işleyerek parke ile donattığına işaret etti. Karahıdırlı’ nın tarihinde görmediği hizmetleri aldığını anlatan vatandaşlar, ‘’şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan Belediye Başkanımız Sayın MükerremTollu’ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dediler.
KEMANCI: HİZMETLER TAKDİRE ŞAYANDIR
Karahıdırlı'da 20 yıldır yaz sezonunu geçirdiklerini ifade eden Behzat Kemancı, toz ve topraktan Erdemli Belediyesi'nin hizmetleri sayesinde kurtulduklarını söyledi. Başkan Tollu'nun hizmetlerinin takdire şayan olduğunun altını çizen Kemancı, Karahıdırlı'nın yol-ulaşım sıkıntısını çözen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
SÜMER: 20 YIL SONRA YOLLARIMIZ YAPILDI
Karahıdırlı'da ikamet eden Kağan Sümer ise belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 20 yıl sonra yollarının yapıldığına işaret etti. Sümer, Başkan Tollu sayesinde yüzlerinin güldüğünü belirterek, köyleri adına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Erdemli Belediyesinden Yarım Asırlık Hizmet
Erdemli Belediyesinden Yarım Asırlık Hizmet

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin