Erdemli Belediyesi’nden Okullara Destek

Erdemli Belediyesi, eğitime ve eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor.

30 Ocak 2019 Çarşamba, 04:41
Erdemli Belediyesi’nden Okullara Destek
-

Talepler doğrultusunda Sultanakın İlköğretim Okulu’nun bahçe koruma demirlerinin onarımını gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, talepte bulunan tüm okullara, camilere, sağlık kuruluşlarına destek olmaya devam edeceklerini bildirdi.
Erdemli Belediyesi, eğitim kurumlarının talepleri üzerine yaptığı destek hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Zaman zaman ilçe okullarındaki eksikleri tamamlayan, çevre düzenlemesini gerçekleştiren, boya hizmeti gerçekleştiren Belediye, talepler doğrultusunda Sultanakın İlköğretim Okulu’nun küflenen bahçe demirlerini öğrencilere zarar vermemesi için değiştirme ve onarım işlerini tamamladı.
Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde cami, sağlık kurumları, okul gibi kurumların talepleri doğrultusunda ihtiyaçları gideriyor. Bu kapsamda talepte bulunan Sultanakın İlköğretim Okulu’nda da küflü bahçe demirlerinin onarımını tamamlayan Belediye, öğrencilerin sağlıklı koşullarda eğitimine devam edebilmesi adına çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitimin ve eğitimcinin her zaman arkasında olduklarını belirterek, ilçenin ve memleketin gelişmesinin yeni nesillere bağlı olduğunu ifade etti. Bu gelişmeye katkı sunmak adına üstlerine düşen her görevi yerine getireceklerini bildiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukların ve gençlerin eğitimine destek olmak adına Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, lise ve üniversite hazırlık Eğitime Destek Kursları ile de hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin