Erdemli Belediyesinden Anlamlı "En Sevgiliye" Programı

Erdemli Belediyesi, Başkan Mükerrem Tollu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 14 Şubat “En Sevgiliye” programını gerçekleştirdi.

14 Şubat 2020 Cuma, 22:37
Erdemli Belediyesinden Anlamlı "En Sevgiliye" Programı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen HZ. Muhammed Mustafa (SAV) Efendimizi anma programı kapsamında Erdemli Belediyesi televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer’i ağırladı.
Çok güzel ve duygusal anların yaşandığı programa Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Kaya, Ülkü Ocakları Erdemli İlçe Başkanı Soner Bağ, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.
En Sevgili’nin anıldığı program başlamadan hemen önce Başkan Mükerrem Tollu katılanların hepsine tek tek gül dağıttı. Başkan Tollu yaptığı konuşmada “Biz gencecik kardeşlerimize, gencecik beyinlere peygamber efendimizin sevgisinin ne olduğunu, dinimizin ne kadar yüce olduğunu anlatmak istiyoruz ve bizi biz yapan değerlere sımsıkı sarıldığımızda, ancak bu asil millete borcumuzu ödeyebileceğimize inanıyoruz. İnşallah insan olmanın gereği olan ödevlerimizi, asla ve kat’a unutmamak düşüncesi ile bu tür programların hassasiyetle üzerinde duruyoruz. Sizlerle birlikte daha da güzele ulaşmak adına, daha da iyiye ulaşmak adına her geçen gün, bu faaliyetlerimize bir yenisini ekliyoruz.” İfadelerinde bulundu.
Serdar Tuncer’in tok sesi ve hoş sunumuyla Sevgililer Sevgilisi Peygamber Efendimizi anlatan şiirleri dinleyenlere duygusal anlar yaşattı. Program sonunda Başkan Tollu, Erdemli Belediyesi Resim Kursu kursiyerlerinin yapmış olduğu tabloyu Serdar Tuncer’e armağan etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin