Erdemli Belediyesi, Yaz Okulu Açıyor

Erdemli Belediyesi Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Çocuk Gündüz Bakımevi yaz döneminde de eğitim vermeye devam edecek.

30 Mayıs 2019 Perşembe, 07:57
Erdemli Belediyesi, Yaz Okulu Açıyor
-

Kış sezonunda 2-6 yaş gurubu çocuklara eğitim veren Gündüz Bakımevi, yaz mevsiminde de 7-14 yaş gurubu çocuklara okulların tatil olması nedeni ile hizmet sunacak.
Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada kayıtların başladığı belirtilirken, Yaz Okulunun Temmuz ve Ağustos aylarında hizmet vereceği kaydedildi. Haftanın üç günü yüzme dersleri, kitap okuma saatleri, satranç eğitimi, Kur’an ve değerler eğitimi, yaratıcı drama, İngilizce-Rusça eğitim, sinema günleri, trafik eğitimleri ve spor aktiviteleri gibi zihinsel ve fiziksel derslerin verileceğinin belirtildiği açıklamada, uzman eğitmenler ile çocukların sezona daha iyi bir şekilde hazırlanacağına dikkat çekildi. Özellikle çocuklar için yıl içinde gerçekleştirilen organizasyonlar ile takdir toplayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, parlak bir gelecek ve modern bir kent inşa edebilmek adına yapılabilecek en önemli yatırımların çocuklara ve gençlere yönelik sunulan hizmetler olduğunu vurguladı. Trafik Eğitim Parkuru, Eğitime Destek Kursları, Gündüz Bakımevi, Aquapark, Tiyatro Günleri gibi projeler ile gündemdeki yerini koruyan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Yeni nesil bizlere emanet, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması adına gereken her desteği vermeye hazırız. Bu kapsamda altına imzamızı attığımız projeler ulusal ve uluslararası birçok mecrada dikkat çekti. Amacımız, ülkemizin geleceğini inşa ederken yeni nesillerin üzerine düşen sorumluluklarda onlara yardımcı olmak. Erdemli’yi birçok konuda örnek bir kent haline getirdik ve inanıyoruz ki bu çalışmalar sayesinde daha da müreffeh yarınlara ulaşacağız. Çocuklarını, bizlere güvenerek emanet eden ailelerimize ve eğitimlerini üstlenen kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin