Erdemli Belediyesi Vatandaşların Takdirini Topluyor

Vergi ödemelerinde vezneden ödemeyi tercih eden vatandaşlar için belediye girişinde oluşturulan veznede hızlı ve hijyen koşullarında hizmet sunuluyor.

28 Mayıs 2020 Perşembe, 16:14
Erdemli Belediyesi Vatandaşların Takdirini Topluyor
-

Erdemli Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin son günü olan 31 Mayıs için bir ay öncesinden korona tedbirleri kapsamında internet üzerinden vergi ödeme seçeneğini hizmete sunmuştu. E-belediye üzerinden vergi ödemelerini yapabilen vatandaşları düşündüğü kadar, belediye veznesinden ödeme yapmayı tercih eden vatandaşları da düşünen Erdemli Belediyesi, belediye veznelerinde sayıyı arttırarak, belediye girişinde de vezne oluşturdu.
Vergi ödemelerinin birinci taksitinin son günü olan 31 Mayıs yaklaştıkça vatandaşlar da vergi ödemelerini vadesi geçmeden gerçekleştirmek için belediyeye başvuruyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında her adımıyla öncü olan Erdemli Belediyesi, vatandaşların belediyeye gitmek zorunda kalmadan, evlerinde kaldığı süre boyunca vergi ödemelerini de evlerinden gerçekleştirebilmeleri için ebelediye üzerinden ödeme seçeneğini hizmete sunmuştu. İnternet üzerinden ödemelere yoğun ilgi olduğu gibi, bazı vatandaşlar da vezneden ödeme seçeneğini tercih edebiliyor. Buna yönelik hazırlıkları ile de takdir toplayan Erdemli Belediyesi, vergi ödemeleri için belediyeye gelen vatandaşları belediye içerisinde yoğunluk oluşmasını önleyerek ve vatandaşları yormadan ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için belediye girişinde vezne oluşturdu.
Belediye girişinde oluşturulan veznede ödeme işlemleri gerçekleştirilmeden evvel, vatandaşları karşılayan belediye görevlileri tarafından vatandaşlara hem dezenfektan sunuluyor, hem de tek kullanımlık maske verilerek hijyen koşullarında hizmet yürütülmesi sağlanıyor. Güler yüzlü, hijyenik ve hızlı hizmetten memnun olan vatandaşlar Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek sıra beklemeden hızlı bir şekilde hizmet almaktan duydukları memnuniyeti belirttiler.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konu hakkında, “Erdemli Belediyesi olarak insan odaklı hizmet yürüten bir anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle evde kalmaları çağrısını sık sık yinelediğimiz bu korona sürecinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilmeleri için ebelediye ile internet üzerinden vergi ödemelerini gerçekleştirebilmeleri adına çalışma yaptık. Online ödeme yöntemiyle birçok vatandaşımız vergi ödemelerini gerçekleştirdi. Pek tabi bazı vatandaşlarımız da direk vezneden ödeme seçeneğini tercih ediyorlar ve bu vezne ödemeleri esnasında belediye veznelerinde kalabalık oluşturmadan işlemlerin gerçekleştirilmesi de hijyen açısından önem arz ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, belediye binasının hemen girişinde vezne oluşturarak, mevcut veznelerimizin sayısını arttırarak, vatandaşlarımızı yormadan hızlı ve hijyen koşullarında hizmet sunuyoruz. Her şey insanımız için.” Açıklamalarında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin