Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Güneyli Mahallesine Ziyaret

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Cumhur İttifakı Heyeti ile birlikte Güneyli Mahallesini ziyaret etti.

25 Şubat 2019 Pazartesi, 07:32
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Güneyli Mahallesine Ziyaret
-

Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ziyarette konuşma yapan İlçe Başkanları Topçu ve Serin, Cumhur İttifakının önemine vurgu yaparak, “Erdemli’de Mükerrem Tollu, Mersin’de Hamit Tuna’yı kazandıracağız” dediler.
Başkan Mükerrem Tollu, yaptığı konuşmasında ilçenin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini belirterek şunları söyledi;
“Bizleri, bu güzel Cuma gününde misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Zaman zaman mahallelerimizi, eksiklerin tespiti için ziyaret etmekteyiz. Sizler, hizmetlerin en iyisine layıksınız. ” dedi.
Başkan Tollu ve Cumhur İttifakı heyeti daha sonra Koyuncu Mahallesi Ermar AVM açılışını gerçekleştirdi. Açılışa ayrıca Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, siyasi parti temsilcileri katıldı. Programına LimonPARK AVM inşaatını ziyaret ederek devam eden Başkan Tollu, yeni açılan iş yerlerinin ülkeye ciddi bir katkı sunduğunu belirterek hayırlı olmasını diledi.
Açılışta konuşma yapan İttifak Adayı Tollu, “Açılan her işletme, Erdemlimize ciddi bir ekonomik katkı sunacaktır. Kalkınma noktasında ilçemize değer katan her yatırımcımıza çok teşekkür ederiz. İşletmemizin hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.
Ermar AVM sahibi Nezir Arslan ve LimonPARK AVM sahibi Murat Ergin desteklerinden dolayı, Başkan Tollu’ya teşekkür ettiler.
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Güneyli Mahallesine Ziyaret
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Güneyli Mahallesine Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin