Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Eğitimin Pardonu Olmaz"

Dünya’nın çoklu gelişimi sonucu birçok öğretiye aynı anda maruz kalarak, zihinsel aktivasyonunu sonuna kadar kullanan ve sorgulayıcı tavrı ile kişiliğini oturtmaya çalışan gençlere şüphesiz ki en doğru yol gösterici, eğitimdir.

12 Mart 2019 Salı, 15:12
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Eğitimin Pardonu Olmaz"
-

Nitelikli bir eğitimin, potansiyeli açığa çıkartmada ve gelişimi sağlamada üstlendiği rol, toplumların geleceğinin anahtarı sayılır. İşte bunun bilinciyle 10 yıllık hizmetleri süresinde, ilçede bulunan okullara sunduğu destekler ile ailelerin ve öğretmenlerin adından sık sık bahsettiği Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erdemli Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Geleceğin mimarı eğitimcileri, zaman zaman makamında ağırlayan zaman zaman da ziyaret eden İttifak Adayı Mükerrem Tollu, ortak aklın oluşturacağı projelerin topluma daha büyük katkı sunacağını belirterek,“Eğitimin pardonu olmaz”ifadesine vurgu yaptı.
SİZDEN, ÖDEV ALMAYA GELDİK
Okul bahçesinde kendini karşılayan öğrencilerle futbol oynayan Tollu, gönülleri bir kez daha fethetti. İlçede oluşturduğu sosyal yaşam alanları ile gençlerin ve çocukların sevgilisi haline dönüşen Aday Tollu; Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Kızkalesi Film Günleri, Kitap Şenliği, Kariyer Günleri gibi projelerle toplumun genç fertlerine yönelik çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda ortak bir akılda buluşmak gerektiğinin altını çizen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Tollu,“ En çok takdir ettiğimiz, bu toplumun yüz akı olan öğretmenlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bu ülkenin geleceğinin büyük mihmandarları, sizlersiniz. Biz de bir nevi sizlerden ödev almaya geldik. Erdemlimiz için teknik açıdan büyük problemler kalmadı. Artık bizde yatırımlarımızı, özellikle gençlerimizin istihdamına yönelik projelere yönlendireceğiz. Tarım ve turizm açısından önemli bir yere sahip ilçemizi turizm noktasında geliştirecek projelere yer vereceğiz. Erdemli sadece deniz turizmi ile değil, yayla turizmi ile de dikkat çeken bir ilçe. Bu konuda da sizlerle el ele çalışacağız. Eğitimin pardonu olmaz bunu bildiğimiz için sizlerle her zaman bir aradayız.”dedi.
MEMLEKETE SAHİP ÇIKAN HERKES BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Vahdettin Uğuz, turizm açısından belediyenin çok güzel projeler gerçekleştirdiğini vurgulayarak, memlekete sahip çıkan herkese değer verdiklerinin altını çizdi. Bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan Fizik Olimpiyatları için Aday Tollu’dan ciddi bir destek gördüklerini ifade eden Erdemli Anadolu Lisesi Müdürü Celil Murat Çelik ise, her ihtiyaçlarını elinden geldikçe karşılayan Tollu’ya teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin