Ekrem İmamoğlu Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu birleşmeli

İSTANBUL - Beylikdüzü Belediye Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor kongre üyesi Ekrem İmamoğlu, 5 – 6 Aralık’ta yapılacak kongre öncesinde adaylıklarını açıklayan Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta 'nın birleşmeleri gerektiğini söyledi.

30 Kasım 2015 Pazartesi, 16:23
Ekrem İmamoğlu Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu birleşmeli
-

İSTANBUL - Beylikdüzü Belediye Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor kongre üyesi Ekrem İmamoğlu, 5 – 6 Aralık’ta yapılacak kongre öncesinde adaylıklarını açıklayan Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta 'nın birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu, bu konuda bir süredir devam eden görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını açıkladı. Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek’i evinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, yaklaşık 15 yıldır ALS hastalığı ile mücadele eden eski sporcu Gökçek bir süre sohbet etme imkanı buldu.

Ziyaret çıkışında hafta sonu yapılacak olan Trabzonspor Kulübü Genel Kurulu öncesinde açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Trabzonspor'un şu andaki tek gündeminin, yapılacak seçimi hangi başkanın veya listenin kazanacağının değil, bütünleşme ve toparlanmanın olduğunu belirtti.

İmamoğlu, "Trabzonspor’un şu andaki pozisyonu durumu koltuk kavgasını kaldıracak bir durum değil. Futbolcular dağıldı ve tek tek gidiyor, sportif başarı kavramı ortadan kalkmış, tribünler boşalmış, mali açıdan durum feci hal almış, UEFA'dan men tehlikesi ensesinde hisseden bir durumda. Adata pozitif düşünebileceğimiz tek bir tarafı kalmamış vaziyette. Bu bakımdan bu kongre bir kaç adayın yarıştığı kongre olmamalı. Bu iki aday arkadaşımızın birleşmesi ve tek bir ruhla bu sürece damga vurmalarından yanayım. Aksi takdirde farklı bir netice ortaya çıkarsa her iki arkadaşımızda Trabzonspor tarihi boyunca yargılanırlar. Ama olgun bir karar verip birleşmeyle bu süreci desteklerler ise Trabzonspor tarihi boyunca da her zaman övgüyle bahsedilirler." diye konuştu.

Birleşmenin her iki başkan adayı için tarihi bir fırsat olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Birleşme olursa, bu Trabzonspor adayları için tarihi bir fırsat olur. Ben şu anda iki başkan adayını bu konuda muhatap kabul ediyorum. Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu mutlaka birleşerek seçime girmeli. Normal koşullarda böyle bir yarışa girilebilir ama bugün Trabzonspor için normal koşullar ortada yok." açıklamasını yaptı.

CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SEHİT ANNESİ FATMA DÖŞEYİCİ 'YE ZİYARET
TARSUS DOĞA PARKI, KURBAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN AKDENİZ MANZARALI KAFELERİNE BU BAYRAMDA DA YOĞUN İLGİ
“JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU”
KÜLTÜR MOZAİĞİ KENT MERSİN’DE, ‘DİNLER BULUŞMASI’NDAN BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJLARI YÜKSELDİ
HEM TATİL, HEM ÇİLE YOLU
MERSİN'DE YABANCI UYRUKLU BİR KADIN 7. KATTAN DÜŞTÜ
İYİ PARTİ ÇAMLIYAYLA İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
Tarsus Atatürk Mahallesi’ndeki Viraj Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Mezitli Sahili’nde Belgesiz İşletmelere Müdahale

Mersin Haber ,Mersin