E. Yargıtay Üyesi Av. Mustafa Ateş İyi Parti’den Aday Adaylığını Duyurdu!

Tarsuslu Emekli Yargıtay Üyesi Av. Mustafa ATEŞ bugün Tarsus’un simgesi Kleopatra Kapısı önünde yaptığı konuşma ile İYİ Parti’den Mersin Milletvekili Aday Adayı olduğunu sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile duyurdu.

24 Mart 2023 Cuma, 22:02
E. Yargıtay Üyesi Av. Mustafa Ateş İyi Parti’den Aday Adaylığını Duyurdu!
-

İYİ Parti’nin 2023 seçimlerinde jenerik olarak kullandığı “Birlikte Kazanacağız” sloganına da videosunda yer veren Mustafa ATEŞ, “Birlikte Kazanacağız Mersin! İYİ’ler Mersin’e ve Türkiye’ye İYİ gelecek.” Dedi.

E. Yargıtay Üyesi Mustafa ATEŞ Kimdir?
Mustafa Ateş 1967 yılında Tarsus’ta dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu. 1989 yılında avukatlık stajını, 1992 yılında da hakimlik stajını tamamlayarak hakim olarak görev yapmaya başladı. Sırasıyla Hakkari/Çukurca, Hatay/Hassa ve Adana/Pozantı ilçelerinde değişik mahkemelerde hakimlik yaptıktan sonra 1999 yılında Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulunda Adalet Müfettişliği görevine atandı.
2003 yılının Haziran ayında buradaki görevinden ayrılarak 2003-2005 yılları arasında Kayseri, 2005-2011 yılları arasında da Ankara Aile Mahkemesi Hakimliği görevlerinde bulundu. 2011 yılında Yargıtay üyeliğine seçildi. 4 yıl boşanma davalarının temyiz incelemesini yapmakla görevli Yargıtay 2. Hukuk Dairesinde, bir yılda mal rejimlerine ilişkin davaların temyiz incelemesini yapmakla görevli Yargıtay 8. Hukuk Dairesinde görev yaptı. 2017 yılında kendi isteği ile emekliye ayrıldı ve o tarihten bu yana avukatlık ve danışmanlık yapmaktadır.
Mustafa Ateş’in “Hukuk Muhakemeleri Kanunu Yargıtay İlke Kararları” isimli yayımlanan 2 ciltlik derleme eseri ve “Hukuk Yargılamasında Ve Özellikle Boşanma Davalarında Hukuka Aykırı Delil” başlıklı yayınlanmış bir makalesi bulunmaktadır. Boşanma, Mal Rejimi, Kadına Karşı Şiddet ve Hukuk Muhakemeleri Kanunu konusunda çok sayıda panelde sunum yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin