DUZENSİZ GÖÇMENLERE YONELİK DENETİMLER BAYRAMDA DA DEVAM EDİYOR

Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik denetimler ve operasyonlar, Mobil Göç Noktası Araçlarının desteğiyle bayram tatilinde de kesintisiz ve kararlılıkla devam ediyor.

31 Mart 2025 Pazartesi, 17:02
DUZENSİZ GÖÇMENLERE YONELİK DENETİMLER BAYRAMDA DA DEVAM EDİYOR
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik denetimler ve operasyonlar, Mobil Göç Noktası Araçlarının desteğiyle bayram tatilinde de kesintisiz ve kararlılıkla devam ediyor.

Göç İdaresi Başkanlığı ve Valilikler koordinesinde; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından gerçekleştirilen denetim ve uygulamalar, Ramazan Bayramı tatili boyunca da aralıksız sürecek.

Denetimler, 81 ilin tamamında şehir merkezlerinde yoğun bölgelerde, şehir giriş ve çıkışlarında, otobüs terminallerinde, tren garlarında, havalimanlarında, parklar, bahçeler ve sahillerde 270 Mobil Göç Noktası Aracıyla gerçekleştiriliyor.

Yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edilerek sınır dışı işlemleri başlatılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR
Büyükşehir Çöpten Enerji Üretme Kapasitesini Artırdı
BAŞKAN SOFU: " YAPAMAZ DEDİKLERİNİ YAPTIK BAŞARAMAZ DEDİKLERİNİ BAŞARDIK"
BAYRAMIN GÖZDESİ BÜYÜKŞEHİR KAFELERİ OLDU
VOLKAN KONAK BUGÜN MAÇKA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
TARSUS'TA YARALI LEYLEK, ORMANCILAR TARAFINDAN KURTARILDI
Başkan Seçer ve Meral Seçer, Tarsuslularla ‘Bayram Sofrası'nda Buluştu

Mersin Haber ,Mersin