\r\n"}

Düzenli Bir Bahçe İçin 3 İpucu

Pek çok evin özellikle yazlık evlerin en önemli kısmı bahçelerdir diyebiliriz. Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte iyi vakit geçireceğiniz bahçelerin düzenlenmesinde şıklığı

26 Mayıs 2023 Cuma, 10:17
G: 26.05.2023 - 10:28
Düzenli Bir Bahçe İçin 3 İpucu
-

Pek çok evin özellikle yazlık evlerin en önemli kısmı bahçelerdir diyebiliriz. Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte iyi vakit geçireceğiniz bahçelerin düzenlenmesinde şıklığı tamamlayan bahçe mobilya setleri dış mekanın adeta bir kartpostal gibi görünmesini sağlar. Evin dekorasyonunu özelleştirmek adına kullanabileceğiniz mobilyalar bu noktada her bahçenin özelliğine uygun şekilde olmalıdır. Bu şekilde dış mekanlara renk ve tarz katmak adına, VidaXL kalitesiyle ön plana çıkmaktadır.
Dış mekanlar için hazırlanan farklı tasarımlardaki mobilyalar, renkleriyle ve çeşitleriyle dikkat çekicidir. Şık, konforlu ve modern tasarımlar, bahçenizi daha ferah ve yaşayan bir hale getirebilir. Balkon, teras ve bahçelerin düzenlenmesinde sağladığı ambiyans sayesinde, daha keyifli anlar yaşamak artık günlük hayatın bir parçası haline gelebilir.

Doğru Bahçe Mobilyası Seçimi

Kişi sayısı, kullanım alanı ve amacı, bahçe mobilyası boyutu seçmede en önemli faktörlerdir. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak bahçenizde en şık görüntüyü yaratabilirsiniz. Bahçe mobilyaları, her mevsime uygun olarak da tercih edilebilir. Bu tarz mobilyaları seçmek için öncelikle mobilyaların detaylarını iyi incelemek faydalıdır. Üretim malzemelerinin ayrıntıları bahçe düzenlemesinin planında etkili demek doğrudur.


Bu tarz ürünlerin uzun ömürlü kullanılması noktasında mobilya gruplarının hazırlanması, ana üretim malzemelerinin ne kadar dayanıklı olduğuyla ilgilidir. Genel itibariyle set olarak satışa sunulan masa, sandalye veya koltuk ayrıca sehpa modelleriyle en özel bahçe atmosferini yaratabileceğiniz mobilyaları, geniş bir skalada bulabilirsiniz.

Bahçe Mobilyası Setlerini Seçmede İpuçları
Bahçe mobilya setleri konusunda üç ipucu vermek gerekirse, minimal ya da daha gösterişli mobilyaları seçmeyi düşünüp düşünmediğinize karar vermekle işe başlayabilirsiniz. Bahçe mobilyası seçerken dikkat edilecek hususlar şu şekilde değerlendirilebilir;
- Evdeki kişi sayısı ve gelen misafirlerin yoğunluğu göz önünde bulundurulmalıdır.
- İklim koşullarına uygun mobilya seçimine özen gösterilmelidir.
- Bahçenin boyutuna uygun mobilya seçimiyle, bahçe düzenlemesinde kullanışlı bir hareket alanı sağlanmalıdır.

 

Konfor ve estetik birleştirilmek istendiğinde, ahşap tasarımlar hem klasik hem de gösterişli bir hava yaratır. Malzeme seçimi doğru yapıldığında, hem dayanıklılık yönünden hem de görsel açıdan etkili olacaktır. Bahçede kullanılan aydınlatmalar ve diğer dekoratif ürünler birbirine renk ve desen olarak uyduğunda, mobilyalar ön plana daha etkin şekilde çıkar.

 

Bahçede oluşturulan yaşam alanına dair pek çok kriter, insanları bahçe mobilyası takımı seçerken yönlendiricidir. Doğal ürünlerden üretilen mobilyalar daha dayanıklı olurken, mobilyaların kullanım ömrünün uzunluğunda doğallık etkilidir. Bahçeye uygun dokuda mobilyalar, açık hava mekanlarının prestijini artırmaktadır. Fonksiyonel tasarımlar her zaman açık havada hayatı kolaylaştırır.

 

Söz konusu bahçelerde ayrı bir ortam yaratma isteğiyse, hayata geçirilmek istenen dekorasyon stili de düşünülür. Mobilyalardaki doğadan yansımalar, dış mekan mobilyaların ortamla bütünleşmesinde rol oynar. Tercih esnasında iyi işçiliği ön planda tutarak, yüksek esnekliğe sahip ve bel ve boyun ağrılarına neden olmayan setlere daha fazla yönelebilmeniz mümkündür.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Tarsus'ta Kamyon, Park Halindeki Otobüse Çarptı
Mersin Erdemli’de Düğünde Şaşkınlık Yaratan Hediye: Mezar Taşı
TAT AİLESİNİN ACI GÜNÜ...
TARSUS'TA ŞELALE CADDESİNDE 4 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, TRAFİK KİLİTLENDİ
Tarsus’ta Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Tarsus U-60 Takımının ACI günü...
TARSUS-POZANTI OTOYOLUNDA YAĞIŞ KAZALARI BERABERİNDE GETİRDİ
BAŞKAN BOLTAÇ, CHP'NİN "İKİNCİ YÜZYIL DEĞİŞİM KURULTAYI"NA KATILDI
BAŞKAN SOFU: "ÇAMLIYAYLA'MIZA SABIRLA, HEP BİRLİKTE, ELELE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ"
Mersin’de 3. Kattan Düşen Kadın Yaralandı

Mersin Haber ,Mersin