Dur ihtarına uymadı, vurularak öldürüldü

ANTALYA - Antalya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi öncesi jandarmanın kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayan bir araca açılan ateş sonucu sürücü ağır yaralandı

24 Kasım 2015 Salı, 12:13
Dur ihtarına uymadı, vurularak öldürüldü
-

ANTALYA - Antalya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi öncesi jandarmanın kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayan bir araca açılan ateş sonucu sürücü ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan sürücü 10 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, Manavgat ilçesi Side mevki Kemer Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre G20 Liderler Zirvesi öncesi alınan sıkı güvenlik tedbirleri kapsamında Manavgat ilçesinde de uygulama noktaları oluşturuldu. İlçede oturan Serdar Koç (34) plakası öğrenilemeyen bir araçla 14 Kasım akşam saatlerinde jandarmanın uygulama noktasına geldi. Burada 'dur' ihtarına uymayan Koç, kaçmaya başlayınca jandarma tarafından arkasından ateş edildi. Jandarmaların silahlarından çıkan mermiler Koç'un aracına isabet etti. Olay yerinde ağır yaralanan Koç, ilk olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenesinde Koç'a 3 merminin isabet ettiği tespit edildi. Hastanede yoğun bakıma alınan Koç, tüm müdahalelere rağmen 10 gün sonra hayatını kaybetti. Yakınları tarafından yapılan otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu morgundan cenazesi alınan Koç, toprağa verilmek üzere Konya'nın Seydişehir ilçesine götürüldü.

EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜYDÜ

Öte yandan Serdar Koç'un olay sırasında ehliyetsiz ve alkollü olduğu da iddia edildi. Serdar Koç'un kayınbiraderi Önder Koç, G20'den dolayı alınan tedbirler kapsamında olayın yaşandığını söyledi. Kayınbiraderinin alkollü ve ehliyetsiz olduğu için korkup kaçmış olabileceğini belirten Koç, ancak aracın tekerleklerine ateş edilerek de durdurulabileceğini söyledi.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin