“Dünyanın Eski Zamanlarında” Çocuk Oyunu Tarsus’ta Da Sahneleniyor

15-16-17-18 ve 19 Ocak tarihlerinde Tarsus Şehitishak İlkokulu Esra Şemsi Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

11 Ocak 2024 Perşembe, 17:59
“Dünyanın Eski Zamanlarında” Çocuk Oyunu Tarsus’ta Da Sahneleniyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu bünyesinde başlattığı ‘Tiyatro seyretmeyen çocuk kalmasın’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Dünyanın Eski Zamanlarında” oyunu diğer ilçelerde olduğu gibi,  Tarsus’ta da sahneleniyor.
 
Özellikle kırsal ve dezavantajlı bölgelerde daha önce tiyatro izlememiş çocukları tiyatro ile buluşturan Mersin Büyükşehir Belediyesi, her hafta yüzlerce çocuğa ulaşarak hem kültür ve sanatla iç içe olmalarını, hem de keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.
 
Nasreddin Hoca ve karısı, Laz tiplemesi gibi geleneksel Türk tiyatrosundan pek çok karakterin olduğu ‘Dünyanın Eski Zamanlarında’ oyunu geçtiğimiz günlerde olduğu gibi 15-16-17-18 ve 19 Ocak tarihlerinde de Tarsus Şehitishak İlkokulu Esra Şemsi Konferans Salonu’nda sahnelenecek.
 
Farklı okullardan yüzlerce çocukla buluşacak tiyatro gösterimleri saat 10.00’da başlayacak.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘7. LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ’NE KATILDI
“Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı”
LGS TERCİHLERİNDE SON GÜN 24 TEMMUZ
TARSUS'TA LGS TERCİH DANIŞMANLIK MASASI KURULDU
Aşure Günü'nün Bereketi Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Yaşandı
Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi
TARSUS'TA FECİ KAZA :1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Tarsus’ta 30 Mahallede Su Kesintisi Uygulanacak
Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu İçin Protokol İmzalandı
BÜYÜKŞEHİR’İN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Mersin Haber ,Mersin