Dünya standartlarında veri analizi BAU Big Data Merkezi’nde

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Big Data Eğitim ve Araştırma Merkezi, teknolojik anlamda her an gelişen ve değişen dünyada ortaya çıkan binlerce verinin işlenmesi ve korunması alanınd..

07 Ağustos 2018 Salı, 09:45
Dünya standartlarında veri analizi BAU Big Data Merkezi’nde
-

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Big Data Eğitim ve Araştırma Merkezi, teknolojik anlamda her an gelişen ve değişen dünyada ortaya çıkan binlerce verinin işlenmesi ve korunması alanında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Türkiye’de büyük veri analizi konusunda öncü olma amacıyla yola çıkan BAU İstanbul Big Data Eğitim ve Araştırma Merkezi, akademik ve sektörel çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İnternetin yaygın bir şekilde kullanılmasıyla finans, ticaret, sağlık, bilim gibi modern hayatın parçalarını oluşturan veri miktarı, inanılmaz boyutlarda artarken, bilgiye erişim hızı da bu paralel de artmaktadır. Bu amaçla İstanbul Kankınma Ajansı’nın desteğiyle açılan BAU İstanbul Big Data Eğitim ve Araştırma Merkezi, bu verilerin en iyi şekilde kullanılabilmesi amacıyla faaliyet gösteriyor.
BAU Big Data Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yücel Batu Salman, “Bu program kapsamında ders veren öğretim üyeleri, akademik alanda tanınmış bilim insanlarından ve sektörlerinde uzmanlaşmış yönetici ile iş insanlarından oluşmaktadır. Amaç; öğrencilere eğitimleri sırasında sadece bilimsel alandaki yeni yaklaşımları değil, iş dünyasında ve sosyal alanda yaşanan gelişleri aktarmaktadır. Dersler sırasında sıklıkla interaktif yöntemlerle, vaka çalışmalarına ve uygulamalara yer verilmektedir. Eğitimleri sırasında aynı sıraları paylaşan kişilerin kariyer basamaklarını tırmanırken de birbirine destek olmalarını sağlayacak sosyal ortamlar yaratılmaktadır” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
"TÜRKİYE YÜZYILI'NDA TÜRKİYE'NİN GÖÇ YÖNETİMİ MODELİ" PANELİ DÜZENLENDİ
"TÜRKİYE YÜZYILI'NDA TÜRKİYE'NİN GÖÇ YÖNETİMİ MODELİ" PANELİ DÜZENLENDİ
BAŞKAN SEÇER, ‘İTFAİYE ERİ YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI
PROF. DR. SERKAN SELLİ, TARSUS TİCARET BORSASI’NIN NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI
TARSUS YENİ MAHALLE’DE EV YANGINI
Doğu Akdeniz’de Şiddetli Yağış Uyarısı
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN 1 MAYIS İŞÇİ, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI
TARSUS’TA HIDIRELLEZ MOLLA KERİM KARAKUCAK GÜREŞLERİ 4 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BÜYÜKŞEHİR HALK KART VE ÖĞRENİM YARDIMI ÖDEMELERİNİ HESAPLARA YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin