Dr. Bozdoğan'ın İfadelerine İlişkin MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, "Talihsiz İfade Açıklama Yapmaya Muhtaçtır"

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın, Belediye tarafından düzenlenen bir programda "Basit Bir Yerel Basın" ifadeleri nedeniyle MEDYAD Başkanı Çalışkan bir açıklamada bulundu.

18 Temmuz 2019 Perşembe, 15:10
G: 18.07.2019 - 15:26
Dr. Bozdoğan'ın İfadelerine İlişkin MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, "Talihsiz İfade Açıklama Yapmaya Muhtaçtır"
-

Talihsiz ifadelerin açıklamaya muhtaç olduğunu dile getiren Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan'ın resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ise şu şekilde;
Mikrofon ve kürsü talihsizliğinin yaşandığı açılışta kazayen maksadı aşan ifadeler ortaya çıkarken talihsiz cümle nedeniyle açıklama yapmak elzemdir.
Basınla ilişkilerinin son derece iyi olduğunu bildiğiniz Tarsus Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan'ın kasten ve bilerek söylemediğini düşündüğünüz bu mikrofon azizliğine açıklama yaparak değerli basınımıza bilgi vereceğini düşünüyorum.
Siyaset ve Medya temsilcileri bir kentin en önemli birliktelik sergileyen ve buna mecbur olan kurumlardır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİSİ TOROS’U, ADANA VALİSİ KÖŞGER VE OSMANİYE VALİSİ YILMAZ ZİYARET ETTİ
MERSİN'DE AİLESİ HİLAL URAL'DAN HABER ALAMIYOR
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 16 BİN 881 TL
KADINLARI GÜÇLENDİREN ‘PAZARTESİ BULUŞMALARI’ SÜRÜYOR
Mersin ve Adana, Fuarlarda Tek Vücut: "Hedef ‘Çukurova Fuar Merkezi"
ELEKTRİK HATTI KAYNAKLI YANGINA SU TANKERLİ MÜDAHALE
TARSUS ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ MORAL DEPOLADI
EVİN BAHÇESİNDEN KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!
JANDARMA, 41 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHISI YAKALADI
OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ

Mersin Haber ,Mersin