Dövülen şahıs hastanede hayatını kaybetti

İZMİR - İzmir’in Torbalı ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dövülerek yol kenarına atılan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

25 Ekim 2015 Pazar, 18:37
Dövülen şahıs hastanede hayatını kaybetti
-

İZMİR - İzmir’in Torbalı ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dövülerek yol kenarına atılan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gece saat 01.00 sıralarında Torbalı-Selçuk karayolunun kenarında bir erkeğin hareketsiz yattığını görenler, durumu sağlık ekipleri ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından dövüldüğü belirlenen yaralı, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan kimliği belirsiz erkek, hayati tehlikesinin bulunmasından dolayı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
YANAN ARACA ORMANCILAR MÜDAHALE ETTİ
TARSUS ALİFAKI YOLUNDA BİR KAVUN YÜKLÜ KAMYON DAHA DEVRİLDİ
"4. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ’YLE İLGİLİ HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
YAKLAŞIK 345 MİLYON LİRALIK TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR
Nesine 2. ve Nesine 3. Lig Fikstürü 9 Temmuz'da Çekilecek
TARSUSLULAR, SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ İLE DAHA MUTLU
YEŞİLOVACIK’TA YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Mağarada metan gazı faciası: Şehit sayısı 8’e yükseldi
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT
ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA "ADA KIBRIS" RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mersin Haber ,Mersin