Dikilitaş Mahalle ve Taziye Evi Açılıyor

Akdeniz’de, son 2 yıllık dönemde hizmete açılan mahalle ve taziye evi sayısı 13’e ulaştı. Akdeniz Belediyesi, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların ve kentin ihtiyaç duyduğu hizmet ve projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.

28 Aralık 2018 Cuma, 00:05
Dikilitaş Mahalle ve Taziye Evi Açılıyor
-

Akdeniz Belediyesi tarafından, geçen 2 yıllık süreç içinde, özellikle geçmişte hizmet anlamında ihmal edilen kırsal mahallelere 13 adet yeni mahalle taziye evi yapılarak vatandaşların hizmetine açıldı. Son olarak yapımına başlanan Dikilitaş Mahalle Taziye Evi’nin inşa çalışması ve çevre düzenlemesinde de sona yaklaşıldı.
Başkan Pamuk, küçük çocukları da unutmadı
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, mahalleli küçük çocukları da unutmadı, Dikilitaş mahalle evinin hemen yanına bir çocuk oyun parkı kurulması için de ekiplere talimat verdi. Son hızla yapımı devam eden park ve oyun grupları da yakında çocukların ve mahalle sakinlerinin kullanımına açılacak.
Kente ve halka yönelik hizmet ve yatırımlar hakkında bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, “Merkezine insanı alan hizmet anlayışımızla, belediyemizin sahip olduğu bütçe ve imkânları, vatandaşlarımızın ve kentimizin yararına projelerde kullanıyor, insanlarımızın ihtiyaç duyduğu ve özellikle talep ettiği hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz. Yönetimde eşit, adil ve şeffaf davranıyor, bütçemizi proje odaklı kullanıyoruz. Kent merkezinin yanı sıra, kırsal bölgelerde bulunan mahallelerimize de ihtiyaç duyulan hizmetleri sunuyoruz” dedi.
“Mahalle ve taziye evi sayısını 2 yılda 13’e çıkardık”
Açıklamasını; “Bu sorumluluk bilinciyle, Akdeniz’de hemen her mahallemize başlattığımız hizmet atağı devam ediyor” diyerek sürdüren Başkan Pamuk, “Belediye bütçesinin, halkımızın bize emaneti olduğu gerçeğini asla unutmadan, göreve başladığımızdan bu yana vatandaşlarımızın talebi üzerine 12 adet mahalle ve taziye evi açarak hizmete sunduk. Şu anda Dikilitaş Mahalle ve Taziye Evimizde de sona yaklaştık. Böylelikle sadece 2 yıllık dönemde Akdeniz’de hizmete açtığımız mahalle ve taziye evi sayısını 13’e çıkarmış olacağız. Akdeniz Belediyesi olara, bütün toplumsal kesimleri kucaklayan bir anlayışla vatandaşlarımıza ve kentimize hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin