DEVA Partisi, Mersin’de İnce Eleyip Sık Dokuyor

DEVA Partisi’nin Mersinli Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, il teşkilatlanması için Mersin’de çok güzel ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

19 Haziran 2020 Cuma, 13:27
G: 19.06.2020 - 13:49
DEVA Partisi, Mersin’de İnce Eleyip Sık Dokuyor
-

Genel Başkan Yardımcısı Babaoğlan, “Mersin’de çok güzel ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Kentte 100’ün üzerinde kişiyle yüz yüze mülakatlar gerçekleştirdik ve görüşmelerimiz de çok olumlu geçti. Görüşmelerimiz sonucunda Mersin İl başkanlığı için 9 isim belirledik. Bu isimler kısa süre içerisinde Ankara’ya çağrılacak ve Genel Başkanımız Ali Babacan ile birebir görüşmeler gerçekleştirecek. Genel Merkezde yapılacak temaslar sonrasında nihai karar verilecek” dedi.
Ali Babacan'ın liderliğinde geçtiğimiz mart ayında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) ülke genelinde il ve ilçe teşkilatlanması için çalışmalarına hız verdi.
Bu kapsamda parti yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında görev almak üzere 18 bölge komisyonu oluşturdu. Komisyonlar 81 ilde ve ilçelerde ön görüşmeler yaparak il yönetimlerini belirlemeye yönelik çalışmalar yürütüyor. Mersin’de de aralarında DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan’ın da bulunduğu 3 kişilik ekip, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde bazı isimlerle görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu görüşmeler sonucunda il başkanlığı için 9 isim belirlendi. Önümüzdeki günlerde bu 9 kişi Ankara’ya çağrılacak. Genel Merkezde yapılacak temaslar sonrasında nihai karar verilecek.
MERSİN’DE İL BAŞKANLIĞI İÇİN YÜZDEN FAZLA KİŞİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
Teşkilat yapılanması için Adana ve Mersin’den sorumlu olduğunu ifade eden Babaoğlan, “Partimizin 81 ildeki teşkilatlanma çalışmaları sadece komisyonlarda görevlendirilen parti yetkililerimiz tarafından yürütülüyor. Bu isimlerin dışındaki kişilere itibar edilmesin. Süreci aceleye getirmeden ince eleyip sık dokuyoruz. En kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Teşkilat yapılanması içerisinde yer alacak kişilerle ilgili kriterlerimiz var. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz. Öncelikle İl Başkanı seçilecek kişinin kendi şehrinde sevilen, sayılan ve her kesim tarafından kabullenen bir kişi olması lazım. Bu bizim için önemli. Halkımızın gönlünde yer edinmiş, halkımızın sıkıntılarına çözüm üretebilecek kadrolarla iktidara yola çıkma arzusundayız. Ülke genelinde yaklaşık 80 bin gönüllü çalışmalarımıza destek veriyor. Mersin’de de binlerce gönüllümüz var. Mersinli olduğum için Adana ve Mersin’deki teşkilat yapılanması için görevlendirildim. Mersin bizim için çok önemli. Mersin’de çok güzel ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Kentte 100’ün üzerinde kişiyle yüz yüze mülakatlar gerçekleştirdik ve görüşmelerimiz de çok olumlu geçti. Görüşmelerimiz sonucunda Mersin İl başkanlığı için 9 isim belirledik. Bu isimler kısa süre içerisinde Ankara’ya çağrılacak ve Genel Başkanımız Ali Babacan ile birebir görüşmeler gerçekleştirecek. Genel Merkezde yapılacak temaslar sonrasında nihai karar verilecek” ifadelerini kullandı.
“ALİ BABACAN’IN BİR TEBESSÜMÜ YETTİ”
DEVA Partisi, Mersin’de İnce Eleyip Sık Dokuyor
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Türkiye için çok büyük değer ve şans olduğunun altını çizen Babaoğlan, “Türkiye çok samimi bir lider kazandı, değerini bilmeli. Genel başkanımızın yüzündeki tebessüm bile insanlara umut olmaya yetti. Gerçekten Türkiye’nin Ali Babacan gibi bir isme ihtiyacı var. Çünkü Türk halkı siyasetteki gerginlikten ve kavgalardan bıkmış durumda. Kavgayı bırakıp ülkenin sorunlarının çözümüne odaklanmalıyız. Bizim tek derdimiz var o da Türkiye. Hiçbir siyasi parti ile polemik içerisinde girme gibi bir düşüncemiz yok. Genel Başkanımızın da dediği gibi biz işimizde bakacağız. Çünkü Türkiye’nin problemleri büyük ve bu problemler çözüm bekliyor. Polemiklerle zaman harcamak yerine ülkenin sorunlarına deva olmak için enerjimizi harcayacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin