Deniz ve Yayla Turizminin Olduğu Bölgelerde Çalışmalar Yoğunlaştırılacak! Büyükşehirin İlçe Belediyeleri İle İşbirliği Yeni Normalleşme Sürecinde de Devam Edecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde yeni normalleşme sürecinde izlenecek yol haritasını belirliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, yeni süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında ilçe belediyelerinin katıldığı bir toplantı düzenledi.

17 Haziran 2020 Çarşamba, 08:19
Deniz ve Yayla Turizminin Olduğu Bölgelerde Çalışmalar Yoğunlaştırılacak! Büyükşehirin İlçe Belediyeleri İle İşbirliği Yeni Normalleşme Sürecinde de Devam Edecek
-

Toplantıda, ilçe belediyeleri ile pandemi sürecinde olduğu gibi yeni normalleşme sürecinde de hijyen, temizlik ve denetim konularında işbirliği ve koordinasyon sağlanması, Mersin’in deniz ve yayla turizmi dolayısıyla yoğun göç alan bölgelerinde çalışmaların yoğunlaştırılması kararı alındı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde yeni normalleşme sürecinde izlenecek yol haritasını belirliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, yeni süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında ilçe belediyelerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, ilçe belediyeleri ile işbirliği ve koordinasyon pandemi sürecinde olduğu gibi yeni normalleşme sürecinde de devam edecek. Çalışmalar, Mersin’in deniz ve yayla turizmi dolayısıyla yoğun göç alan bölgelerinde yoğunlaştırılacak.
Çalışmalar aynı hassasiyetle sürecek
Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde tüm ekiplerini seferber ederek hayata geçirdiği hizmetleri, yeni normalleşme sürecinde de aynı hassasiyetle sürdürüyor. Koronavirüs salgını sürecinde verilen hizmetlerden bazılarını virüs tehdidinin tamamen sona ermemesi dolayısıyla yeni süreçte de devam ettirme kararı alan Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki süreçte yapılacaklar konusunda kentin paydaşlarıyla bir araya geliyor.
Başkan Vahap Seçer’in sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmesinin ardından ilçe belediyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir’in başkanlığında, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ceren Derkuş ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya, ilçe belediyelerinin temsilcileri katıldı.
İlçe belediyeleri ile işbirliği devam edecek
Önemli konuların görüşüldüğü toplantıda, ilçe belediyeleri ile pandemi sürecinde olduğu gibi yeni normalleşme sürecinde de hijyen, temizlik ve denetim konularında işbirliği ve koordinasyon sağlanması konusunda karar alındı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Mersin’in deniz ve yayla turizmi dolayısıyla yoğun göç alan bölgelerinde çalışmaların yoğunlaştırılmasına karar verildi.
Başkan Seçer, STK’lar ile bir araya gelmişti
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, geçtiğimiz günlerde kentteki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve sendika temsilcileri ile bir araya gelerek, 1 Haziran itibariyle girilen yeni normalleşme süreci dolayısıyla başkanların ve temsilcilerin fikirlerine başvurarak, bu süreçte nasıl bir yol haritası izlenmesi gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin