CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYBEK, BAŞKAN BOLTAÇ'I ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ı ziyaret etti.

26 Eylül 2024 Perşembe, 12:33
G: 26.09.2024 - 13:06
CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYBEK, BAŞKAN BOLTAÇ'I ZİYARET ETTİ
-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ı ziyaret etti. 

Başkan Boltaç, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek ve beraberindeki heyeti Genel Sayman Özgür Karabat, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın’ı Tarsus Belediyesi'nde konuk etti.

GÖKAN ZEYBEK:" CHP'Lİ BELEDİYELER HER ZAMAN HALKININ YANINDA"
 
CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, toplantıda yaptığı konuşmada, CHP’li belediyelerin vatandaşın huzur ve refahını sağlama konusunda önemli adımlar attığını belirtti. Zeybek, “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak, güvenli ve adil bir yönetim anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın yanında olmaya ve kentlerimize değer katmaya devam edeceğiz,” dedi.


Başkan Boltaç, Zeybek'e kentin geleceği, sosyal ve ekonomik kalkınmayı destekleyecek projelererle ilgili kapsamlı değerlendirmelerde ve bilgilendirmede bulundu.  Başkan Boltaç ziyaretle ilgili olarak ise şunları dile getirdi:
"Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Genel Sayman Özgür Karabat, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın’ı belediyemizde ağırladık. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Koral Ömür ile Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin’in de katıldığı bu önemli buluşmada, kentimizin geleceği için sosyal ve ekonomik kalkınmayı destekleyecek projelerimizle ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi belediyeler olarak, halkımızın huzur ve refahını sağlamak, güvenli ve adil bir yönetim anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın yanında olmaya ve kentimize değer katmaya devam edeceğiz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum."

BAŞKAN BOLTAÇ "CHP'NİN DESTEĞİYLE DAHA GÜÇLÜ BİR TARSUS"
 

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, Tarsus’un geleceği için yapılacak projelerden bahsetti. Boltaç, CHP Genel Merkezi’nin desteğiyle, Tarsus’un daha gelişmiş bir altyapıya sahip olacağını vurguladı. Başkan Boltaç, “Tarsus’un sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlarına yönelik olarak kapsamlı bir kalkınma planı üzerinde çalışıyoruz. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde kentimiz, hem yaşam kalitesi hem de hizmetler açısından örnek bir şehir olacak,” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAMYONETLE, MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI
MANSUR YAVAŞ'TAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ÖNEMLİ ZİYARET
ÇİFTLER NIKAHLARINI ARTIK MÜFTÜLÜKTE KIYDIRIYOR
“MERSİN’E EN BÜYÜK ESERİM HUZURU GETİRMİŞ OLMAK”
BAŞKAN SOFU, DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ
Tarsus'ta Bıçaklı Şahıs Polis Tarafından Etkisiz Hale Getirildi
TARSUS'TA YABANCI UYRUKLULARIN EVİNDE YANGIN ...
BÜYÜKŞEHİR'DEN KARBOĞAZINA KIŞ SPORLARI MERKEZİ
Mersin Balık Pazarında 10 Kiloluk Fangri Mercanı
MERSİN'DE LASTİĞİ PATLAYAN TIR KAZASI KORKUTTU

Mersin Haber ,Mersin