Cumhurbaşkanı'nın Yenikapı konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı'da İstanbul Buluşması'nda konuşma yapıyor.

08 Nisan 2017 Cumartesi, 17:46
Cumhurbaşkanı'nın Yenikapı konuşması
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde İstanbul'da.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar;

"İÇİM ÜMİTLERLE DOLU"

Sade bir semtinin bile bir ömre değdiği İstanbul, gözleri kapalı dinlediğim İstanbul, benim zaman mekan aşıp geçmiş sevgilim vatanım İstanbul, güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar İstanbul, iki kitadaki insanlar gibi sarmaş dolaş olacak semtler gibi İstanbul, sana geldim. İçim ümitlerle dolu.

"SAYGIYLA SEVGİYLE SELAMLIYORUM"

İnşallah, haftaya pazar sandıklar 'evet'le bir başka güzel olacak. Nüfusumuzun yüzde 20'sini sinesinde yaşatan İstanbul'u saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorumm. Diğer vilayetlerimizdeki kardeşlerimi muhabbetle selamlıyorum.

"İSTANBUL ARKAMIZDA DURDUKÇA HEP GALİP GELDİK"

İstanbul, 16 Nisan'da 'evet' diyerek PKK terör örgütünün kökünü kazımaya hazır mı? İstanbul, 16 Nisan'da 'evet' diyerek FETÖ'nün avukatlığını yapan CHP'ye cevap vermeye hazır mı? İstanbul 'evet' diyerek 'Avrupa Avrupa duy sesimizi' demeye hazır mı? İstanbul'a olan sevgim aşkım başkadır. Girdiğimiz tüm mücadelelerde İstanbul kapı gibi arkamızda durduğu için hep galip geldik.

"TÜM TUZAKLARI BOZACAĞIZ"

Biz ülkemizin, milletimizin önüne kurulan tüm tuzakları inançla, azimle bozduk. Bozmaya devam edeceğiz.

İstanbul'da 16 Nisan'da güçlü Türkiye için 'evet' diyor mu? İstanbul büyük Türkiye için 'evet' diyor mu? İstanbul 16 Nisan'da müreffeh Türkiye için 'evet' diyor mu? İstanbul 16 Nisan'da istikrarlı Türkiye için 'evet' diyor mu?

Detaylar gelecek...

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS 'TA ORMAN YANGINLARI İLE MÜCADELE TOPLANTISI
TARSUS MUSA BENGİ İLKOKULU, YIL SONU KERMESİ DÜZENLEDİ
Mersin İl Tarım Müdürlüğü, "Yaşat ve Üret” Projesi'yle Türkiye Üçüncüsü
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETİ
BÜYÜKŞEHİR’İN GÜLNAR’DAKİ YURT HİZMETİYLE HEM ÖĞRENCİLER HEM İLÇE KAZANIYOR
“HİZMETLERİ ENGELLEMEYİN” ÇAĞRISI
15 TON BONZAİ ÜRETİLEBİLECEK HAM MADDE ELE GEÇİRİLDİ
VALİ  TOROS, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ULAŞIM FESTİVALİ AÇILIŞINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR, TARSUS SAY KÖY'DE ÜRETİCİLERE DAMLAMA SULAMA EĞİTİMİ VERDİ
Vali Toros, "Dezenformasyon ve Korunma Yolları- Mersin Çalıştayı’’ına Katıldı

Mersin Haber ,Mersin