Cumhur İttifakı Tömük Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatları ile meclis üyesi adayları Tömük Mahallesi esnafını ziyaret etti.

27 Mart 2019 Çarşamba, 22:09
Cumhur İttifakı Tömük Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Mahalle Sakinleri İle Buluştu
-

Ülke ekonomisine can veren girişimcilere ziyaretleri ile destek veren Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tollu, daha sonrasında da Tömük Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile buluştu.
Tömük esnafı ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu, akşam saatlerinde de binlerce insanın akın ettiği açılışta coşku seli ile karşılandı. Esnaflar ile sohbet eden Mükerrem Tollu, ekonomi faaliyetlerinin Türkiye’nin gelişmesine katkı sunduğuna dikkat çekti. Ziyaretten sonra Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen İttifak Adayı Tollu, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri Mahalli İdareler Seçimi ve Cumhur İttifakı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Açılışa katılan mahalle sakinleri, Tollu’yu başkan olarak görmek istediklerini dile getirdi.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin açılışta yaptığı açıklamada,“15 Temmuz’da silahı kendi insanına çeviren hainler, bugün de başka şekillerde ülkemiz üzerine oyun oynuyorlar. Bu vahim olaylarda liderlerinin arkasında duran milletimiz, bir güç birliği oluşturdu, işte bu birliktelik Cumhur İttifakıdır. Türkiye’nin geleceği için istikbali için bu birlikteliğe sahip çıkacağız. Mesele beka meselesidir ve bu birliktelik Pazar’a kadar değil mezara kadardır. Bu ittifakın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Erdemli’deki Adayı ise Mükerrem Tollu Başkanımdır. Üzerimizde ne kadar oyun çevirmek isterseniz isteyin, işte Tömük’ün gücü burada. 31 Mart’ta başkanımızı başkan yaparak, kimseye yedirtmeyeceğiz. Ve seçimlerden sonra da Erdemli’yi turizmde, sanayide ve tarımda bir dev yapacağız”ifadelerinin altını çizerken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu Sakarya şiirini okuyarak başladığı konuşmasında,“Mazlumların umudu olan son kale Türkiye’ye, liderlerimize nasıl sahip çıktıysa bu millet; 31 Mar’ta da Mükerrem Tollu’ya öyle sahip çıkacak. Allah’ın izniyle, liderlerimize de davamıza da bayrağımıza da istikbalimize de istiklalimize de öyle sahip çıkacak. 31 Mart’taki seçim hak ile batılın seçimidir. Duyuyorum ki bazı isimler, bazı vaatlerde bulunuyormuş. Belli ki bu isimler, ilçe belediyesinin görevlerini bilmiyor. Bir de seçimlerden sonra aramıza dönecek olanlar varmış, bu trenden inen bir daha bu trene binemez. 15 Temmuz’da oyun çevirenlerin kalıntıları bugün de bir şeyler çevirmeye çalışıyormuş. Topunuz gelin topunuz. Bu millet, kumpaslara geçit vermez. Sizlerden isteğim Cumhur İttifakının tüm adaylarını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi Dr. Devlet Bahçeli gibi görün ve destek verin”ifadelerinin altını çizdi.
Tömük sakinlerinin coşku seli ile karşılanan Tollu,“Çıktığımız bu kutsal yolda, bizi asla yalnız bırakmayan, her durumda ve şartta yanımızda olan, fitneye rağmen fesata rağmen bizleri yalnız bırakmayan siz saygı değer yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Şu ana kadar sizlere asla yalan söylemedik, taahhütlerimizden asla geri dönmedik ve verdiğimiz sözlerin çok daha fazlasını yaptık. Bizim işimiz Cenabı Hakkın rızasını kazanmak ve sizin gibi mükemmel insanlara hizmet üretmek. Bazıları var ki bu birlikteliğe zarar vermek istiyor ama Pazar günü akşam görecekler ki bu millet onlara en güzel cevabı verecek. Hayatım boyunca inandığım değerler için mücadele ettim, bizler sadece hakkın ve halkın önünde eğiliriz. Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığına kolay kavuşmadı, bu yüzden şartlar ne olursa olsun bizim için asla mazeret yok. Şu an Erdemlimizin en büyük meselesi istihdam meselesi, bu sorunların çözümü için 63 öncelikli projeye yer vereceğiz. Erdemli’de ekonomik hayata, istihdama katkı sunacağız”ifadelerini kaydetti.
Tömük esnafı ve vatandaşlar, açılışta Kayahan’ın şarkısına eşlik ederek Tollu’ya duydukları sevgiyi dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin