Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Soğuk Havada Tarsus Belediye Başkanı Can’a Sıcak İlgi

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Şevket Can, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. Vatandaşlar soğuk havaya rağmen Başkan Can’a sıcak ilgi gösterdi.

11 Şubat 2019 Pazartesi, 11:11
G: 11.02.2019 - 11:23
Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Soğuk Havada Tarsus Belediye Başkanı Can’a Sıcak İlgi
-

Cumhur İttifakını arkasına alan Başkan Can, yaklaşık 1000 araçlık konvoyla köy gezilerine çıkarak rakiplerine gövde gösterisi yaptı.
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’inde eşlik ettiği Sayköy, Kerimler’den başlayan gezi Taşkuyu, Dedeler, Sarıveli, Cinköyü, Tepeköy, Karadiken ve Belen Mahallesi’nde son buldu.
Gittiği mahallelerde hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Can, vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na destek olmanın önemine vurgu yaptı.
BAŞKAN CAN, “CUMHUR İTTİFAKI VATANA MİLLETE SAHİP ÇIKMAK DEMEKTİR”
Başkan Can, “Bizim işimiz Belediyecilik, uzmanlık alanımız belediyecilik. Bunun okulu yok. Bu işi severek yapacaksın. Vatandaşlar aradığında telefonun açık olacak. Ulaşılabilir olacaksın. En güzel yanımız ötekileştirmeden, dini, dili, ırkı, memleketi ne olursa olsun hizmet etmemizdir. Allah’a çok şükür girmediğimiz mahalle sokak yok. Huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozdurmadan yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Bizlerin görevi sadece yol yapmak park yapmak değildir. Bizlerin görevi 336 bin hemşerimizin burnu kanamaması için mücadele etmektir. Cumhur İttifakı adayı ne demek? Adalet ve Kalkınma Partisinin adayı Şevket Can demek, Milliyetçi Hareket Partisinin adayı Şevket Can demek. Vatana millete sahip çıkmak demek. Ama ben diğer siyasi partilere gönül vermiş hemşerilerimin de oylarına talibim. Çünkü gün birlik günüdür, beraberlik günüdür. Çünkü ülkemiz 15 Temmuz gibi kara bir günü gördü. Kara bir geceye hepimiz şahitlik yaptık. Bizlerin vergisiyle alınan silahlar, uçaklar aziz Türk Milletine namluyu çevirdi. Dıştan ve içten ülkemizin bölünmesini isteyenlere inat biz buradayız. Eğer biz ezanları susturulmasına müsaade edeceksek, bayrağımızın indirilmesine müsaade edeceksek anamızdan emdiğimiz süt haram olsun bize. Bizim olduğumuz yerde birlik olur, beraberlik olur, kardeşlik olur, hizmet olur. Bizleri böyle değerlendirin. Bir oydan ne olur demeyin. Oyunuzu önemseyin. İnşallah 31 Mart Akşamını bayram yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kim ne söylerse söylesin Cumhurbaşkanının arkasında olduklarını ifade eden MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ‘’Çekindiğimiz, gocunduğumuz bir durum yok’’ dedi.
Milletvekili Şimşek, ‘’Biz Cumhur İttifakının bu ülkenin geleceği için şu anda gerekli vazgeçilmez bir ittifak olduğunu savunuyoruz. Bizi eleştirenlere bize laf söyleyenlere şunu söylüyoruz. HDP ile kol kola seçimlere girerken siz kimin bekçiliğini yapıyorsunuz. Afrin’e operasyon yapılmasın derken kimin bekçiliğini yapıyordunuz. Hendek olaylarında sizin milletvekilleriniz orada canlı kalkan olmaya gidiyorlardı. Kimin bekçiliğini yapıyordunuz. Biz 15 Temmuz’dan sonra bu ülkenin geleceği için Meclis’in bekçiliğini yaptık, vatanın bekçiliğini yaptık. Mersinde HDP aday çıkarmıyorlar CHP ile seçime giriyorlar. Hepimiz vatanımıza milletimize sahip çıkmak için Cumhur İttifakı etrafında toplanmalıyız. Cumhur İttifakı adayları olan Tarsus’ta Şevket Can, Mersin’de Hamit Tuna’ya desteklerinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Soğuk Havada Tarsus Belediye Başkanı Can’a Sıcak İlgi
Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Soğuk Havada Tarsus Belediye Başkanı Can’a Sıcak İlgi
Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Soğuk Havada Tarsus Belediye Başkanı Can’a Sıcak İlgi
Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Soğuk Havada Tarsus Belediye Başkanı Can’a Sıcak İlgi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin