Çocukluk Arkadaşından Seçer'e, "Sen Başkan Olursan Bu Mersin Başka Bir Mersin Olur"

Çocukluk arkadaşı, seçim çalışması sırasında Vahap Seçer'e sürpriz yaptı

22 Ocak 2019 Salı, 17:23
Çocukluk Arkadaşından Seçer'e, "Sen Başkan Olursan Bu Mersin Başka Bir Mersin Olur"
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Erdemli'de seçim çalışması yaptığı sırada, Tarsus'tan çocukluk arkadaşı olan Naime Tuğrul'un sürpriziyle karşılaştı. Seçer'in Erdemli'ye geleceğini duyunca hastane işini bırakıp toplantıya gelen Naime Tuğrul, çocukluk arkadaşına, "Sen eğer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olursan bu Mersin başka bir Mersin olur. Ben buna eminim. Seni bilenler yanında. Bilmeyenlere de biz anlatıyoruz" diyerek destek verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmalarını Erdemli'de sürdürdü.
İlçedeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunan Vahap Seçer, esnafın ve alışverişe çıkan vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçer, cadde üzerinde limon ve portakal satan bir çocukla da sohbet etti.
Vahap Seçer, daha sonra bir kahvehanede düzenlenen toplantıda vatandaşlara hedeflerini ve projelerini anlattı ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.
Seçer'in dinleyen topluluk içinde bulunan Naime Tuğrul adlı vatandaş, toplantının sonunda Vahap Seçer'in yanına gelerek selam verdi. Çocukluk arkadaşını karşısında görünce şaşıran Vahap Seçer, "Merhaba Naime. Sen burada mı oturuyorsun" diye sordu.
Naime Tuğrul da, Ayaş'ta oturduğunu belirterek şunları söyledi:
" Vahap Bey çocukluk arkadaşım. Beraber büyüdük. Vahap Bey çok değerli, çok güzel bir ailenin oğludur. Çok engin bir insandır. Onun babasının Yeşilyurt'ta emeğinin geçmediği insan kalmamıştır. Fahrettin amca her hastayı doktora yetiştirirdi. Çok zengindi ama gönlü engindi. Çok özel bir ailenin çocuğusun. Yeşilyurt olarak, Tarsus olarak sana saygımız sonsuz. Sen eğer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olursan bu Mersin başka bir Mersin olur. Ben buna eminim. Senin o Seçer Tarım garibanların yeriydi. Kim gelse karnını doyururdun. Hastanedeydim, senin geleceğini duyunca hastaneyi bırakıp buraya geldim. Seni bilenler yanında. Bilmeyenlere de biz anlatıyoruz."
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin