Çilek Mahallesi Başkan Seçer’i Sevgi Seli İle Karşıladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan’ın 24. gününde Çilek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

29 Mayıs 2019 Çarşamba, 13:12
Çilek Mahallesi Başkan Seçer’i Sevgi Seli İle Karşıladı
-

Mahalleye girdiği andan itibaren özellikle çocukların ve gençlerin ilgisi ile karşılanan Seçer, kurulan salı pazarı esnafı ve bölge esnafı ile de selamlaştı.
Ramazan ayının son günleri yaşanırken Başkan Seçer’in bu kez iftar için durağı Çilek Mahallesi oldu. İftar öncesi mahalleye giden Seçer, mahallede kurulan salı pazarı esnafı ve bölge esnafı ile selamlaştı, sohbet etti. O esnada yoldan geçen bazı minibüsçüler de araçlarını durdurup Başkan Seçer’le fotoğraf çektirdi.
İlk kez bir büyükşehir belediye başkanının mahallelerine gelerek kendileri ile ilgilendiğini, sohbet ettiğini ifade eden bazı mahalle sakinleri Başkan Seçer’e teşekkür etti.
İftar programı öncesi kendisini sevgi seli ile yolda karşılayan ve etrafını saran çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Seçer’in Çilek Mahallesi’ne girdiği andan itibaren çocuklar peşinden ayrılmadı. Esnaf ziyaretinden sonra iftar alanına geçen Başkan Seçer’e burada da ilgi büyüktü.
Konuşmasına da çocukları ve gençleri ne kadar sevdiğini ifade ederek başlayan Seçer, gelişmiş bir ülkenin çocukların geleceğine bağlı olduğunu ifade ederek,“Çocuklar bizim her şeyimiz. Gençlerimiz geleceğimiz. Geleceğimiz iyi olacaksa onların sayesinde iyi olacak. Daha kalkınmış, daha gelişmiş, daha huzurlu ve mutlu bir ülke olacaksak çocuklarımızın ve gençlerimizin sayesinde olacak” dedi.
“Yapacak çok işimiz, aşacak çok engelimiz var”
Hem Mersin’in hem de çocukların geleceği için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade eden Seçer, “Yapacak çok işimiz, aşacak çok engelimiz var. Bizim artık bir bahanenin bir gerekçenin arkasına sığınma gibi bir hakkımız yok. Bizim bundan sonra yapacağımız tek şey sizlere hizmet etmek. Belediye başkanlarından hizmet istemekte sizin hakkınız” şeklinde konuştu.
Düzenlenen iftar programlarının vatandaşın ödediği vergiler sayesinde kurulduğunu belirterek sözlerini sürdüren Seçer, “Yıllarca siyasetçiler bu iftar sofralarının sanki babalarının cebinden veriyormuş gibi, bir ayrıcalıkmış gibi sizlere sunmaya çalıştılar. Öyle bir şey yok. Bu iftar sofraları benim talimatımla kuruluyor olabilir ama bu para sizin paranız, bu sizin hakkınız. Halkın parasını halka harcamak benim görevim. Bunu da evelallah yapacağım” ifadelerine yer verdi.
“Biz hizmetimizi yapacağız, sizde hizmetlerimizden mutlu olacaksınız”
Konuşmasında Çilek halkı ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu, ifade ederek konuşmasını sürdüren Başkan Seçer, “Sizlerle buluştuğum zaman çalışma azmim daha da artıyor. Biz hizmetimizi yapacağız, sizde hizmetlerimizden mutlu olacaksınız. Bizlere dua edeceksiniz.” dedi.
Seçer sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Önümüz bayram ve şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum. İnşallah bu mübarek günleri sadece bölgemizde değil tüm dünyaya huzur getirsin. Hangi dilden dinden renkten ve ırktan insanlar olursa olsun herkese mutlu olsun. Savaş olmasın barış olsun herkesin işi aşı mutlu bir yuvası olsun benim dualarım bu yönde olacak”
Başkan Seçer’in konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra okunan ezanın ardından Çilek Mahallesi sakinleri hep birlikte orucunu açtı. İftar sonrası Başkan Seçer alandan ıslık ve alkışlarla ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin